Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

παλλασ τρανσ

Πανελλήνιες 2018: Αυξάνεται κατά 3.000 ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Περισσότεροι από 3.000 θα είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι οι επιπλέον εισακτέοι φοιτητές και φοιτήτριες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου σε δηλώσεις του στο περιθώριο του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.


διερευνηση τροχαιων ατυχηματων

ροες ημμυ

«Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα είναι ένας αριθμός πάνω από 3.000 πρόσθετους φοιτητές και φοιτήτριες. Κάναμε μία πολύ συστηματική μελέτη για τις δυνατότητες των ιδρυμάτων, δίνουμε φέτος περισσότερες θέσεις. Υπάρχει μεγαλύτερη αύξηση στη χρηματοδότηση και νομίζουμε ότι έχουν τη δυνατότητα τα ιδρύματα να απορροφήσουν αυτόν τον κόσμο και άρα θα μειωθεί και το άγχος των φοιτητών της τρίτης λυκείου που είναι στην τελική ευθεία» ανέφερε ο υπουργός υπογραμμίζοντας πως ο ακριβής αριθμός θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (28/3).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ερωτηθείς σχετικά με τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για το μάθημα των Θρησκευτικών, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ που κατά πλειοψηφία έκρινε πολλαπλώς αντισυνταγματικές αλλαγές που έγιναν επί υπουργίας Νίκου Φίλη στη διδασκαλία του μαθήματος ο κ. Γαβρόγλου διευκρίνισε: «Δεν προτιθέμεθα να κάνουμε πίσω, διότι δεν αφορά αυτό που γίνεται τώρα και αυτό που θα γίνει του χρόνου. Ήδη εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχει αρχίσει μία συζήτηση με την Εκκλησία, μία συζήτηση με επιστημονικούς φορείς , μία συζήτηση με διακεκριμένους επιστήμονες για ένα πράγμα το οποίοι είναι καθαρά επιστημονικό». «Εμείς», εξήγησε, «προχωράμε στην αναμόρφωση αυτών των βιβλίων και μάλιστα προχωράμε και με πολύ μεγάλη συναίνεση των ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ βαθιά αυτά τα ζητήματα, όπως επίσης και της Εκκλησίας».


παλλασ τρανσ

Κληθείς να σχολιάσει το περιεχόμενο ανοικτής επιστολής διαμαρτυρίας που υπογράφουν 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών, για την «κατάσταση βαριάς παρανομίας», που όπως αναφέρουν, επικρατεί στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων ο υπουργός σημείωσε: «Πρέπει κανείς να είναι πολύ ασόβαρος για να κατηγορεί το υπουργείο Παιδείας ή εμένα για ανοχή σε τέτοια φαινόμενα . Είναι δυνατόν να έχουμε ανοχή; Το ερώτημα είναι ποιες είναι οι λύσεις».

Με αφορμή και αντιπαράθεση που είχε νωρίτερα στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας για την Παιδεία, με τον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα σχετικά με το πρόβλημα της παραβατικότητας και των ναρκωτικών εντός του Πανεπιστημίου και τον ρόλο της αστυνομίας στην αντιμετώπισή του, επισήμανε: «Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα δεν είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να λυθεί με αστυνομοκρατία και είναι ένα πρόβλημα που έχει και αντανάκλαση δυστυχώς και στην υπόλοιπη κοινωνία […] Δεν είναι τόσο το θέμα της ασφάλειας όσο τα φαινόμενα παραβατικότητας και αυτό που εμείς λέμε είναι ότι τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν μία διάσταση έντονα κοινωνική και πρέπει να καταλάβουμε, γιατί γίνονται, ώστε να δούμε με ποιον τρόπο θα τα αποτρέψουμε». «Γι' αυτόν τον λόγο», πρόσθεσε, «έχουμε συγκροτήσει μία ομάδα εργασίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο καθηγητής Νομικής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, αλλά η ομάδα έχει και εκπροσώπους της αστυνομίας, αλλά και εκπροσώπους που επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα και εργασία, ψυχολόγους, και προσπαθούμε να αναλύσουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε προτάσεις συγκεκριμένες από τα ιδρύματα».

Χαρακτήρισε, δε, «πολύ θετικό ότι ο κ. Παρασκευόπουλος απευθύνθηκε σε όλα τα Ιδρύματα να του στείλουν συγκεκριμένες προτάσεις και όλα τα ιδρύματα απάντησαν με θετικό τρόπο σε αυτές τις προτάσεις».

Ο κ. Γαβρόγλου μετά την παρουσία του στο περιφερειακό συνέδριο είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την ομάδα εργασίας, που εξετάζει τις συνέργειες ανάμεσα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. «Αύριο έχουμε μία συνάντηση με την ομάδα εργασίας που έχει μέλη από το Διεθνές Πανεπιστήμιο και τα ΤΕΙ από τις Σέρρες και την Καβάλα. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που μας έρχονται από τους ανθρώπους εκεί κι ελπίζω να βάλουμε σήμερα και ένα χρονοδιάγραμμα, να απαντήσουμε σε κάποιες απορίες. Έχουμε ήδη μεγάλη εμπειρία με συζητήσεις που έχουμε κάνει και στο Ιόνιο και στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία, να βάλουμε σήμερα ένα χρονοδιάγραμμα και να δούμε πώς θα προχωρήσει», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με την αντίδραση του ΑΠΘ στο ότι δεν έχει προσκληθεί στη συζήτηση που αφορά τις εν λόγω συνέργειες σχολίασε: «Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, πολλές φορές το υπουργείο Παιδείας αλλάζει τη στάση του ακούγοντας αυτά και πολλές φορές αλλάζουν τη στάση τους και τα ιδρύματα. Με επικεφαλής το ΑΠΘ η Θεσσαλονίκη είναι σε εξαιρετικά προνομιακή κατάσταση και ως προς ερευνητικά της προγράμματα και ως προς τα προπτυχιακά και ως προς τις γενικότερες διεθνείς προβολές της. Είναι ένα πανεπιστήμιο που αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Εμείς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε συνέργειες ανάμεσα σε μικρότερα ιδρύματα για να δούμε τι δυναμική θα δημιουργηθεί και εδώ είμαστε. Ας ολοκληρώσουμε αυτόν τον κύκλο και μετά βλέπουμε».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


διαιτα για να χασω 10 κιλα σε 2 μηνες

Πληροφορίες για ραγδαίες εξελίξεις με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εντός της ημέρας

Εξελίξεις για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη αναμένονται εντός της ημέρας.


Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη θα επισκέπτονταν την ερχόμενη Παρασκευή τον εισαγγελέα για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά στην προφυλάκιση ή μη των δύο αξιωματικών.


τσιριδες ζομπι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ωστόσο, πληροφορίες του ΣΚΑΙ, από δύο διαφορετικές πηγές, δηλώνουν ότι η επίσκεψη αυτή πιθανόν να γίνει σήμερα, Τρίτη, εντός των επομένων ωρών, κάτι που καταδεικνύει μια επίσπευση της διαδικασίας.


ακαδημαϊκή αριστεία και χάρισμα

Σημειώνεται ότι αυτό δεν συνιστά σε καμία περίπτωση αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών, ωστόσο, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, πρόκειται για ένα θετικό βήμα, στον απόηχο και της Συνόδου της Βάρνας, όπου οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήτησαν από τον Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα.


διαιτα για να χασω 10 κιλα σε 2 μηνες

Διαβάστε επίσης:

Σύνοδος Κορυφής: Σφυρίζει αδιάφορα ο Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς και απαιτεί τα πάντα


χαρακτήρες βυζαντινής μουσικής

Το Χαμόγελο του Παιδιού σας προσκαλεί στο «Bazaar for a Smile»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά στο “Bazaar for a Smile” που διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 με δωρεάν είσοδο στο Ωδείο Αθηνών, από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ!


Στο bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές μοναδικά ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, υπέροχα brands σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, accessories, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη σπιτιού καθώς και μια τεράστια συλλογή από πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και λαχταριστά τσουρέκια!


βοηθοι κομμωτων

μπαλόνια γενέθλια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με τις δημιουργίες τους συμμετέχουν οι σχεδιαστές:

Anna Veneti, Apergis Panos, Athens Hut, Celebrity Skin, Dimitrios Ordoulidis, Giannetos Takis, J C, Kallia Kossieri, Katerina Krommidaki, Kathy Heyndels, Konstantinos Mitrovgenis, La Fuga, La Vaca Loca, LAK Λάκης Γαβαλάς, Lila Nova, Lilian Papoutsoglou, Marina Vernicos Collection, Mary Mary Shop, Nella Ioannou, Nia Jewelery, Olga Karaververis, Ouaretu, Prince Erotokritos, Pure, Smaili’s Creations, Stylianos, Tranoulis Fashion, Valtadoros Paris, Vasilis Emmanuel Zoulias, Vlassis Holevas, Yvonne Bosnjak, Zeus+Dione.


χαρακτήρες βυζαντινής μουσικής

Με τα είδη τους συμμετέχουν οι εταιρείες:

3 Guys, Accessorize, Adams Shoes, Alouette, Anber Shop, Aristoteli Bitsiani, Badila, Beauty Link, Billy Sabbado, Blue Scents, Carpisa, Comvex, Cotton House, Das Home, Desiree, Devotion, Fest, FF Group, Four Angels, Fresh Line, Frezyderm, Golden Rose Londessa, InArt, Ionia, Kem, Lace, Lapin, Lavazza, Mac Cosmetics, Mattel, Max Perry, Mcplus, Messinian Spa, Migato, Minerva, My Handmade Stuffs, Mymoo, Oriflame, Oxette, Oxford Company, Parex, Pink Woman, Polis Hammam, Prince Oliver, Realize, Replay, Sani Blu, Sephora, Tsakiris Mallas, United Colors of Benetton, Vardas, Vicko, Διόπτρα, Κομμωτές Καρδιάς by L’Oreal.

Επισκεφτείτε το event στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/333955253784489/

Δείτε το spot της εκδήλωσης:
- Facebook https://www.facebook.com/hamogelo. org/videos/1799273813458670/
- Twitter https://twitter.com/hamogelo/status/975657759239819264
- Youtube https://youtu. be/wpQsHT9pfzY

Όλα τα έσοδα από το bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Με την υποστήριξη και τη φιλοξενία του Ωδείου Αθηνών

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γραφείο Τύπου, 210-3306140, press@hamogelo.gr


μπλε μπουφαν αεροποριας

Στη Βουλή οι συμβασιούχοι των Δήμων (pics)

Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συμβασιούχοι των Δήμων, στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησής τους με αίτημα τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.


Νωρίτερα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Πουλάκη.


πριν ερθεις εσυ βιβλιο τιμη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο τελευταίος ανέφερε ότι το αίτημά τους δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί, καθώς οι ανάγκες των Δήμων θα καλυφθούν με τις περίπου 8.800 μόνιμες προσλήψεις, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθούν οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων του σχετικού διαγωνισμού.


water park χαλκιδα

Διαβάστε επίσης:


μπλε μπουφαν αεροποριας

Αναστάτωση στη Χίο: Οι δύο «εκρήξεις» και τα τουρκικά μαχητικά


Στη Βουλή οι συμβασιούχοι των Δήμων
01
Στη Βουλή οι συμβασιούχοι των Δήμων























νεα δημοσκοπηση για χρυση αυγη

Σεισμός στη Ζάκυνθο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20.54 το βράδυ στη Ζάκυνθο.


τιμες αιματος για παιδια

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο υπολογίζει το μέγεθος της δόνησης στα 4,2 Ρίχτερ.


βαλτε τον ηλια στο ρολοι να μετραει ποσα τρωει


νεα δημοσκοπηση για χρυση αυγη

ιατρικος εξοπλισμος λεμεσος

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που θα κινηθούν στη Λεωφόρο Κηφισίας τις επόμενες ώρες.


ιατρικος εξοπλισμος λεμεσος

γενικη εμπορικη ροδοσ

Σήμερα Τετάρτη 28 κι αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαριότητας-αποψίλωσης-κλάδευσης δέντρων επί της νησίδας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αμαρουσίου και Κηφισιάς, στις 28 και 29-03-2018, ως εξής:

  • Στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως τη συμβολή της με την οδό Μουσών, κατά τις ώρες 23.00΄έως 06.00΄ της επομένης.
  • Στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Α/Κ Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Κασσαβέτη, κατά τις ώρες 09.30΄έως 16.00΄.

    Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.


    εθνικη ελλαδας ρουμανια

    Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

    Διαβάστε επίσης:

    Ένταση στο Αιγαίο: Σκάφος του Λιμενικού άνοιξε πυρ κατά τουρκικού πλοίου

    Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ψέμματα όλα - Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων προσώπων στο φόνο της εφοριακού




λεω κλιση νεα ελληνικα

ΔΣΑ: Άμεσα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), μετά το σημερινό νέο περιστατικό με την βόμβα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ζητεί άμεσα προληπτικά και αποτρεπτικά μέτρα ασφάλειας στους χώρους των δικαστηρίων.


λεω κλιση νεα ελληνικα

Ειδικότερα, ο ΔΣΑ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «είναι αδιανόητο να μην απολαύουν συνθηκών ασφαλείας οι δικηγόροι, δικαστές και δικαστικοί υπάλληλοι, που ασκούν το λειτούργημά τους καθημερινά στα δικαστήρια, καθώς και οι εκατοντάδες πολίτες που τα επισκέπτονται» και προσθέτει: «Είναι αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας να λάβει άμεσα προληπτικά και αποτρεπτικά μέτρα ασφάλειας».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμη, ο ΔΣΑ ζητεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στον χώρο της πρώην Σχολής Ευελπίδων και ιδίως πεζές περιπολίες εντός του χώρου των δικαστηρίων και τοποθέτηση ενισχυτικού σιδηρού πλέγματος περιμετρικά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


ελιν τεχνικη ατε αφμ

το ιερον ευχελαιον

zara outlet online shopping hrvatska

ΣΟΚ: Τρεις αυτοκτονίες νεαρών σε λίγες ώρες σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο και Λάρισα

Σοκ προκαλούν οι τρεις αυτοκτονίες νέων ανθρώπων που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας.


μανα κρητικο τραγουδι

Χθες στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε νεκρή μια 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία απαγχονίστηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο κέντρο της πόλης. Οι γονείς της επικοινώνησαν με μια φίλη της και της ζήτησαν να πάει στο σπίτι για να δει αν η κόρη τους είναι καλά. Εκείνη χτύπησε το κουδούνι, δεν άνοιξε κανείς και η κοπέλα κάλεσε κλειδαρά. Όταν μπήκαν μέσα, αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα. Η 20χρονη είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την ώθησαν να πάρει την απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της.


κλεανθη σπανακη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο μεταξύ, και πάλι χθες, λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Βόλου, μια 22χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε, πηδώντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.


zara outlet online shopping hrvatska

Τέλος, σήμερα ένας 18χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Γερακάρι Αγιάς στη Λάρισα. Τον 18χρονο βρήκε κρεμασμένο στο υπόστεγο του σπιτιού η γιαγιά του, λίγο πριν τις 7:00 το πρωί.

Διαβάστε επίσης:

Εμπλοκή το Πάσχα: Τρόμος για τους οκτώ Τούρκους και ανησυχία για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς


ζυμη για πιροσκι παρλιαρος

Πάρος: Είδε το αμάξι του να επιπλέει δίπλα στις τράτες! (video)

Απίστευτες εικόνες στο λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο, με ένα Ι. Χ. να καταλήγει στη θάλασσα εξαιτίας του ξεχασιάρη ιδιοκτήτη του!


ζυμη για πιροσκι παρλιαρος

πιτσα λεωφορος αγρινιο

Ο Γάλλος οδηγός, σύμφωνα με το cyclades24.gr, ξέχασε να σηκώσει το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αμάξι του να βρεθεί στη θάλασσα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως ήταν φυσικό, οι περαστικοί που είδαν το όχημα δίπλα από τις τράτες ανησύχησαν, καθώς δεν γνώριζαν αν υπάρχει άνθρωπος εγκλωβισμένος σε αυτό. Κάλεσαν σε βοήθεια και τελικά το όχημα ανελκύστηκε με επιτυχία.




καρμπυρατερ ετυμολογια

βιταμινες bion 3 activate

Σε δίκη παραπέμπεται ιατροδικαστής του ΑΠΘ για δωροληψία και υπεξαίρεση

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται ιατροδικαστής του ΑΠΘ, κατηγορούμενος ότι εισέπραττε για μία 2ετία επιπλέον χρήματα για νεκροτομές και ταριχεύσεις από συγγενείς νεκρών και εκπροσώπους γραφείων τελετών.


Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, πρόκειται για επίκουρο καθηγητή του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δωροληψίας υπαλλήλου κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα και της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, όταν ασκούσε τα καθήκοντά του, εκτός του ωραρίου εργασίας του Εργαστηρίου, αλλά και τα Σαββατοκύριακα «αντί να λαμβάνει, είτε από τους οικείους των νεκρών είτε από το γραφείο τελετών που μεσολαβούσε για τη διαδικασία ετοιμασίας και ταφής του νεκρού, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, για την περιποίηση του νεκρού και των 250 ευρώ για την ταρίχευσή του - ποσά που είχαν ορισθεί για την κάλυψη των αναγκών του Εργαστηρίου και των αναλώσιμων υλικών - ζητούσε και λάμβανε για τον εαυτό του 300 ευρώ για την περιποίηση νεκρού, δηλαδή 220 ευρώ παραπάνω από το καθορισμένο ποσό».


βιταμινες bion 3 activate

ασκησεις κατηγορουμενο νεα ελληνικα

Το βούλευμα περιλαμβάνει καταστάσεις με δεκάδες περιπτώσεις νεκρών, τη χρονική περίοδο 2014-2016, ενώ, ο κατηγορούμενος πανεπιστημιακός, φέρεται να εισέπραξε ποσό, ύψους 12.680 ευρώ, χωρίς να προβεί στην έκδοση φορολογικού παραστατικού. Κατά το δικαστικό συμβούλιο, η υπεξαίρεση προσδιορίζεται σε 19.075 ευρώ, ποσό το οποίο φέρεται ότι ιδιοποιήθηκε παράνομα από την περιουσία του ΑΠΘ.


θα ειναι ανοιχτες οι τραπεζες τη δευτερα

Ο ίδιος, κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά οι ισχυρισμοί του, σύμφωνα με τους εφέτες, κρίθηκαν ως προσχηματικοί και μη πειστικοί. Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε το Σεπτέμβριο του 2016 ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου στον εισαγγελέα διαφοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέα Ζήση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


επαγγελμα μυλωνας βικιπαιδεια

Ασέβεια Ερντογάν μέσα στην Αγιά Σοφιά: «Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους»

Ο «σουλτάνος» κατηγόρησε την Ευρώπη ότι κατέστρεψε τον... πολιτισμό της χώρας του


επαγγελμα μυλωνας βικιπαιδεια

Νέα πυρά κατά της Δύσης και προκλητικός χαιρετισμός με τα τέσσερα δάχτυλα εντός του ιερού συμβόλου της Ορθοδοξίας


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε νέες προκλητικές δηλώσεις επιδόθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν αυτή την φορά από την Αγία Σοφία, όπου βρέθηκε, με αφορμή εγκαίνια πολιτιστικής έκθεσης.


αλμυρα μπισκοτα με τυρι ακης

Ο «σουλτάνος», κατά την είσοδό του χαιρέτησε με τα τέσσερα δάχτυλα, τον χαιρετισμό δηλαδή των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου που πλέον έχει υιοθετήσει.


γνωση ρησεις

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως «δυστυχώς αυτοί που έχουν νοοτροπία πιο Βυζαντινή από το Βυζάντιο και πιο δυτική από τη Δύση, δεν γνωρίζουν την αξία της κληρονομιάς που μας άφησαν οι πρόγονοί μας».

Μάλιστα κατηγόρησε την Ευρώπη λέγοντας ότι «κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από τη Δύση, εκείνοι που έχουν τη δυτική νοοτροπία».

Επίσης κατηγόρησε όλους όσοι «μετέτρεψαν τα τζαμιά σε μουσεία», όπως είπε, προσθέτοντας «όπως αυτός ο χώρος. Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



osi or tcp ip which came first

Η μεγάλη νύχτα των στρατηγών – Το μυστικό πολεμικό συμβούλιο στο Πεντάγωνο

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τον συναγερμό έτοιμο να χτυπήσει σε κάθε παραβίαση των ελληνικών συνόρων από τους Τούρκους από αέρα, στεριά και θάλασσα.


βασιλειο του πυρρου

Επί τάπητος τα σενάρια σύγκρουσης με την Τουρκία – Πώς και γιατί αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η Δύναμη Δέλτα των Ειδικών Δυνάμεων


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Real News και του δημοσιογράφου Πάρι Καρβουνόπουλου, αποκαλύπτει τα όσα έγιναν στο Πεντάγωνο την περασμένη Τρίτη κατά τη σύσκεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Ήταν νωρίς το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κάλεσε τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων για να συνεδριάσει το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Οι αρχηγοί γύρισαν στα γραφεία τους «μαγκωμένοι» και αμέσως κάλεσαν τους επιτελείς τους για να δώσουν οδηγίες. Μετά την ενημέρωση βγήκαν σκυθρωποί... Ένας από αυτούς μάλιστα φέρεται να είπε: «Ζούμε τις δικές μας σκοτεινές ώρες» (σ. σ. αναφορά στην ταινία The Darkest Hour για τις πρώτες μέρες του Γουίνστον Τσόρτσιλ στην πρωθυπουργία της Βρετανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το χειρισμό του στην Δουνκέρκη).


osi or tcp ip which came first

μουστακας αποκριατικες στολες star wars

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ήταν, επί της ουσίας, ένα «πολεμικό συμβούλιο». Το γενικότερο κλίμα ήταν βαρύ. Και οι εντολές που έδωσαν οι αρχηγοί έκαναν σαφές ότι η κατάσταση μπορεί να κλιμακωθεί «γρήγορα και ανεξέλεγκτα».

Σύμφωνα πάντα με τη Real News και τον Πάρι Καρβουνόπουλο, η ατζέντα της συζήτησης ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας και τους αρχηγούς των Επιτελείων, μάλλον δεν έχει απασχολήσει ξανά από το 1996 και την κρίση στα Ίμια.

Τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα σενάρια που ενδεχομένως να κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Από «σημειακά θερμά επεισόδια» μέχρι ένοπλη σύρραξη, η οποία μπορεί να προκληθεί με αφορμή απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένων σε κάποιο νησί του Αιγαίου.

Κάποιες πληροφορίες, γράφει η εφημερίδα, αναφέρουν ότι από τη συζήτηση δεν εξαιρέθηκαν ακόμη και παράλογες πληροφορίες για εκδήλωση πρόκλησης σε κατοικημένα μικρά νησιά.

«Αν η Τουρκία αποφασίσει να ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να την ακολουθήσουμε», λένε επιτελείς του ΥΠΕΘΑ.

Η εξέταση των σεναρίων έφερε τη συζήτηση στην προετοιμασία που πρέπει να γίνει. Για τους χρόνους αντίδρασης και ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με ανθρώπινο δυναμικό, τη χρησιμότητα της Εθνοφυλακής. Η επικαιροποίηση του συστήματος επιστράτευσης, που έτσι κι αλλιώς γίνεται κατά καιρούς, επαναλαμβάνεται μετά τη συνεδρίαση στο Πεντάγωνο.

Εξετάστηκαν επίσης οι τρόποι για να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όπλα, ειδικά αεροπορικά.

Η ενεργοποίηση των επίλεκτων κομάντο

Για να… τεσταριστούν τα αντανακλαστικά των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 05:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκε η διαταγή για άμεση ενεργοποίηση της «Δύναμης Δέλτα».

Μια άσκηση αιφνιδιαστική, χωρίς τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά προηγούμενων ασκήσεων, προηγούμενων χρόνων, στην οποία μετρήθηκε ο πραγματικός χρόνος ενεργοποίησης και αντίδρασης μονάδων όλων των Όπλων.

Δεν ήταν τότε η πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε η Δύναμη Δέλτα. Το ίδιο είχε γίνει και την Παρασκευή. Τότε υπήρξε ευρεία κινητοποίηση των Ειδικών Δυνάμεων σε ακριτικά νησιά, έξοδος πλοίων του Στόλου στο Αιγαίο και προετοιμασία άμεσης απογείωσης πολλών μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το φετινό Πάσχα θα βρει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε συναγερμό. Μπορεί οι άδειες να μην κόπηκαν, αλλά όσοι πήραν έχουν εντολή να μην απομακρυνθούν από τον τόπο όπου υπηρετούν.


ιδιωτικες θυριδες

Στέλιος Σκλαβενίτης: Ποια είναι η αιτία θανάτου του γνωστού επιχειρηματία

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» ο επιχειρηματικός κόσμος με την τραγική είδηση του θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη.


γκρίσα πέρελμαν

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ένα από τα αδέρφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (01/04/2018) σε ηλικία 53 ετών, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο.


συνταγη μπισκοτα με κομματια σοκολατας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με γρίπη, όμως στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν την κατάστασή του και κατέληξε τα ξημερώματα Κυριακής από αναπνευστική ανεπάρκεια, αναφέρουν πληροφορίες.


ιδιωτικες θυριδες

Ωστόσο, για ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ ποιος ήταν ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Αποκάλυψη! Η δήλωση - «βόμβα» Ερντογάν για την Κυπριακή ΑΟΖ που «πάγωσε» Τουσκ και Γιούνκερ


κουνέλι τηγανητό συνταγή

Έλληνες στρατιωτικοί: Ο Ερντογάν πετάει το «μπαλάκι» στη δήθεν ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη (Vid)

«Η Τουρκία είναι κράτος δικαίου και σε αυτήν μόνον η δικαιοσύνη αποφασίζει, όπως άλλωστε ισχύει και για την περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ντυμένος με στρατιωτική παραλλαγή κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Reyhanlı, στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, σήμερα 1η Απριλίου, ενώπιον Τούρκων στρατιωτών που συμμετέχουν στην εισβολή στο Αφρίν.


Ο «σουλτάνος» ντυμένος με στρατιωτική παραλλαγή νίπτει τας χείρας του για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Δεν θα περάσουν οι πιέσεις της Δύσης» τόνισε, ενώ υπογράμμισε ανάμεσα σε άλλα, ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός μου είπε άλλα για τους οχτώ Γκιουλενιστές που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα».

(Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του Ερντογάν)


κουνέλι τηγανητό συνταγή

χοιρινή τηγανιά με πιπεριές


Πηγή: Hurriyet



αβαταρ ταινια online

δημοσ κηφισιασ φαξ

Τζόκερ: 1.000.000 ευρώ μοιράζει απόψε (01/04) - Όλα τα συστήματα και οι αριθμοί για να τα κερδίσετε

Κλήρωση Τζόκερ: Μετά και το δεύτερο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης (29/03), το ποσό που υπόσχεται το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ απόψε, αναμένεται να ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ.


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η περασμένη κληρωτίδα ήταν οι: 12, 24, 35, 37, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 3.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


opap

Ο ένας και μοναδικός τυχερός της περασμένης Πέμπτης (29/03), βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία (5άρια)!


ρεμος μπουκαλι τιμη

σταυρολεξο λυσεις ios

Δείτε πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο που κέρδισε 87.038,58 ευρώ:


δημοσ κηφισιασ φαξ
tzoker2tzoker4tzoker4Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 29/03/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη! Η δήλωση - «βόμβα» Ερντογάν για την Κυπριακή ΑΟΖ που «πάγωσε» Τουσκ και Γιούνκερ

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το νέο όνομα που φέρεται να έχει προταθεί



αννα φρανκ χαρακτηρισμος

Κηφισιά: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από τη γυναίκα του επιχειρηματία που πυροβόλησαν ληστές

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του οι ληστές πυροβόλησαν και άφησαν αιμόφυρτο τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά.


Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως είπε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο και αυτή και ο σύζυγός της, να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι. Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ξύπνησε από τη φασαρία που έκαναν οι ληστές, αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.


adele αποσυρεται απο το τραγουδι

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο το σύζυγό της στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.


αννα φρανκ χαρακτηρισμος

νικηφόρος - μόνος μου stixoi

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


επιτοιχοι λεβητες αεριου συμπυκνωσης buderus

Υπόθεση Siemens: Περιοριστικοί όροι και εγγύηση 30.000 ευρώ για τον Κουτσενρόιτερ

Στην αντικατάσταση του εντάλματος προσωρινής κράτησης για το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens Μ. Κουτσενρόιτερ, με την καταβολή εγγύησης των 30.000 ευρώ εντός δέκα ημερών προχώρησε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.


υλικα αγιογραφιας αθηνα

Οι δικαστές έκαναν δεκτή σχετική αίτηση του κατηγορούμενου, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον του εφέτη – ειδικού ανακριτή Δ. Ορφανίδη, ο οποίος διενεργεί κύρια ανάκριση για την υπόθεση της σύμβασης για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, το γνωστό C4i.


εκθεσεις τουρισμου αθηνα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η προσωρινή κράτηση είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο για συναφή υπόθεση και δη για την παραλαβή του ίδιου συστήματος ασφαλείας, η ανάκριση επί της οποίας περατώθηκε πρόσφατα.


επιτοιχοι λεβητες αεριου συμπυκνωσης buderus

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστές μέτρησαν το γεγονός ότι το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εκκρεμούσε σε βάρος του κατηγορουμένου, ο οποίος είναι υπήκοος Γερμανίας και διαμένει στη Γερμανία, δεν μπορούσε να εκτελεστεί με βάση τις αποφάσεις της Γερμανικής δικαιοσύνης και ως εκ τούτου είχε καταστεί κενό περιεχομένου.

Επιπλέον, συνυπολόγισαν το γεγονός ότι σε άλλη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, ο εν λόγω κατηγορούμενος συμμετέχει μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου.


paranoia καταστηματα αθηνα

Στέλιος Σκλαβενίτης: Σήμερα (04/04) η κηδεία του επιχειρηματία

Το «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη θα πουν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη και στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.


paranoia καταστηματα αθηνα

Το πρωί της Κυριακής, 1η Απριλίου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέρφια που βρίσκονταν στο «τιμόνι» της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η τραγική είδηση αιφνιδίασε τόσο τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και τους εργαζόμενους της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο εργοδότης του, για τον οποίο οι πάντες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χτυπημένος από γρίπη.


φραγκοστάφυλο ελλαδα

tefal ανταλλακτικα θεσσαλονικη

Τα αίτια θανάτου του

Το μεσημέρι της Κυριακής το νοσοκομείο «Υγεία» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ. μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β».

«Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π. μ. της επόμενης ημέρας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Σκλαβενίτης ταλαιπωρούνταν αρκετές μέρες από γρίπη. Φυσικά, όπως οι περισσότεροι, δεν έδωσε σημασία νομίζοντας πως είναι ένα απλό κρύωμα που θα περάσει.

Το βράδυ του Σαββάτου (31/03) όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία». Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ποιος ήταν ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ένα από τα τέσσερα αδέρφια πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Μαζί με τα αδέρφια του Μαρία και Γεράσιμο ήταν εκείνοι που σήκωσαν το βάρος μιας επιχειρηματικής κίνησης που όμοιά της δεν είχε ξαναγίνει στα ελληνικά επιχειρηματικά χρονικά: την συγχώνευση με την εταιρία «Μαρινόπουλος».

Η εταιρεία «Σκλαβενίτης» ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη και Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά της «Μαρινόπουλος», αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Νέο κόμμα «καραμανλικών» προαναγγέλλει ο Αντώναρος

Ελευθερία Αγραφιώτου: Ραγδαίες εξελίξεις – Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

το κασκολ ταινια

Βόλος: Στο εδώλιο 22χρονος για ληστεία και βιασμό

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου θα δικαστεί την Δευτέρα (14/1/2019) ένας 22χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από 18χρονο στη Λάρισα.


το κασκολ ταινια

τιμες φυσιγγιων πυρκαλ

Ο 22χρονος που μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος, θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και δύο αντίστοιχες πλημμεληματικού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζει είναι αυτές της ληστείας και του βιασμού και οι πλημμεληματικές της διάθεσης ναρκωτικών ουσιών χωρίς κέρδος και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστική χρήση.

Επισημαίνεται ότι η υπόθεση είναι πρωτοείσακτη και γι’ αυτό η δίκη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί.


πασιέντζα αράχνη χρυσή

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης πάντως που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν ένας 18χρονος Λαρισαίος κατήγγειλε τον βιασμό του από έναν 22χρονο στο σπίτι του. Σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει, το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα.

Εκεί, κατά τα καταγγελλόμενα του 18χρονου, ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι.

Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του.

Οπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε.

Η ιατροδικαστική εξέταση είχε διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης και δεν είχε αποσαφηνίσει πλήρως την υπόθεση.

ΠΗΓΗ taxydromos.gr