Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

επενδυσεις με υψηλες αποδοσεις

Έτσι πρέπει να είναι το βιογραφικό σας για να βρείτε δουλειά

Ένα σωστά δομημένο βιογραφικό είναι το κλειδί της επιτυχίας για την κατάκτηση της πολυπόθητης θέσης εργασίας.


Το μυστικό λοιπόν στην επιτυχή αναζήτηση μιας εργασίας έγκειται στο περιεχόμενο και την εμφάνιση που έχει το βιογραφικό σας, έτσι ώστε να «ψαρέψει» τον εκάστοτε εργοδότη για να σας προσλάβει. Θα δούμε 6 πολύ σημαντικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του βιογραφικού σου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του 2016.


πλημμύρες στον έβρο

εοπυυ ηρακλειο εσταυρωμενος



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


1. «Ενισχύστε» τις πληροφορίες επικοινωνίας σου.

Πολύ απλά βοηθήστε τους εργοδότες να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο με το βιογραφικό σας. Τοποθετήστε όλα τα απαραίτητα links που θα οδηγήσουν τον εργοδότη στον σωστό δρόμο χωρίς να χρειαστεί να ψάξει. Για παράδειγμα, προσθέστε συνδέσμους «hyperlinks» στην διεύθυνση του e-mail σας και μην ξεχάσετε να εντάξετε όλους τους λογαριασμούς σας στα social media και του εργασιακού, «LinkedIn».


επενδυσεις με υψηλες αποδοσεις

2. Κάντε τη σελίδα σας εντυπωσιακή.

Η εμφάνιση του βιογραφικού ίσως να χαρίζει και το 50% της επιτυχίας του. Ξέρουμε πως η καλή εντύπωση έρχεται με την πρωτοτυπία. Ανάλογα βέβαια για ποια θέση απευθύνεται ένας υποψήφιος, το βιογραφικό του πρέπει να έχει και μια ανάλογη εικόνα. Εάν για παράδειγμα χρησιμοποιήσετε έντονο χρώμα για μια γραμματοσειρά, το βιογραφικό σας γίνεται αμέσως μοναδικό. Ένας καλλιτέχνης έχει μεγαλύτερη ελευθερία στο «στόλισμα» του βιογραφικού του, ενώ ο υποψήφιος που θέλει να το κρατήσει «σοβαρό» μπορεί απλώς να τονίσει κάποιες επικεφαλίδες με μπλε χρώμα, αφήνοντας το υπόλοιπο περιεχόμενο στο επαγγελματικό μαύρο χρώμα.
3. Ξεχάστε την «προσωπική δήλωση»...

Στην πραγματικότητα οι υπεύθυνοι των προσλήψεων δεν ενδιαφέρονται για τις δικές σας ανησυχίες και για το τι ζητάτε εσείς από μια δουλειά αλλά επικεντρώνονται στο τι αναζητούν αυτοί.
...και ξεκινήστε με μια σύνοψη.

Για να τραβήξετε την προσοχή των “job seekers” ξεκινήστε το βιογραφικό σας σημείωμα με μια μικρή σύνοψη, συμπεριλαμβάνοντας την επαγγελματική σας εμπειρία, τις σπουδές και τα κατορθώματα της καριέρας σας. Μην βάλετε στην παράγραφο αυτή τον τίτλο “σύνοψη” απλώς διαφοροποιήστε το με κάποιο τρόπο από το υπόλοιπο περιεχόμενο.

4. Καθοδήγησε το μάτι του αναγνώστη.

Το Internet έχει αλλάξει δραστικά και την αναγνωστική μας συμπεριφορά. Πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διαβάζουν από πάνω μέχρι κάτω μια σελίδα αλλά διακεκομμένα όποια παράγραφο θέλουν. Γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να τονίσετε με έντονη γραφή τα επιτεύγματα σας έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως θα γίνουν αντιληπτά από εκείνους που διαβάζουν το βιογραφικό σας.

5. “Νικήστε” τα ρομπότ.

Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν κάποιο λογισμικό για να “ξεκαθαρίσουν” την στοίβα με τα βιογραφικά των υποψηφίων. Για τον λόγο αυτό το βιογραφικό σας πρέπει να έχει κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να περάσει τον “έλεγχο”.

6. Ξεχάστε την λίστα των “δεξιοτήτων” σας.

Είπαμε πως η μοναδικότητα του κάθε βιογραφικού είναι και αυτό που κάνει την διαφορά. Οι υπεύθυνοι “job seekers” βαριούνται τις πολλές λίστες με όλα σας τα “χαρίσματα”, για τον λόγο αυτό συμπεριλάβετε όλες σας τις ικανότητες στην εργασιακή εμπειρία, αποφεύγοντας την καταγραφή τους σε μια ακόμη λίστα. Βέβαια υπάρχει και η εξαίρεση εάν η δουλειά για την οποία κάνετε αίτηση έχει να κάνει με ειδικές δεξιότητες, όπως αυτές ενός τεχνικού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

7. Μην εμμένετε στον κανόνα του “μια σελίδα” σωστού βιογραφικού.

Ο κανόνας αυτός αν και μπορεί να ισχύει στην περίπτωση ενός πρόσφατου απόφοιτου με μια μικρή εμπειρία, όμως στην περίπτωση ενός ατόμου με 30 χρόνια εμπειρίας αυτός ο κανόνας καταρρίπτεται. Το βιογραφικό πρέπει να έχει έκταση τέτοια ώστε να επιτευχθεί η καταγραφή της αξίας του υποψηφίου. Εάν παρόλα αυτά θέλετε να κερδίσετε χώρο χρησιμοποιήστε τελείες, παύλες και ενεργητικά ρήματα όπως και γνωστά ακρώνυμα.

Πηγή: time.com


Έτσι πρέπει να είναι το βιογραφικό σας για να βρείτε δουλειά
01
Έτσι πρέπει να είναι το βιογραφικό σας για να βρείτε δουλειά

αγγελικοι αριθμοι 33

Κυπριακό: Επίλυση στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ συμφώνησαν Ελλάδα - Κίνα

Τη δίκαιη επίλυση του Κυπριακού στη βάση των σχετικών Αποφάσεων του ΣΑ των Ηνωμένων Εθνών στηρίζουν Ελλάδα και Κίνα, όπως τονίζεται στην κοινή δήλωση για την ενίσχυση της συνολικής Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.


αγγελικοι αριθμοι 33

Τονίζουν, επίσης, την προσήλωσή τους στο Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και στην ειρηνική επίλυση των διαφορών καθώς και την πρόθεσή τους την πρόθεσή τους να ενισχύσουν την συνεργασία τους στο πλαίσιο του ΟΗΕ για ν’ αντιμετωπιστούν οι παγκόσμιες προκλήσεις και ειδικότερα η τρομοκρατία. Δεσμεύονται επίσης για τη διατήρηση της θαλάσσιας τάξης στην βάση του Διεθνούς Δικαίου, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.


expert καταστηματα κερκυρα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy


η πανοπλια του αχιλλεα

γαλαζια λιμνη ταινια

Προσοχή! Χωρίς τρένα και προαστιακό έως και την Τρίτη (12/07)

Από σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου έως και την ερχόμενη Τρίτη 12 του μήνα, τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, μετά την απόφαση εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.


Λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιών, ακυρώνονται τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.


γαλαζια λιμνη ταινια

πιτογυρος πατρα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης και Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση των δύο εταιρειών του ομίλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ και ζητούν υπογραφή ΣΣΕ.


μπλε πουα πουκαμισο γυναικειο

μετροπολιταν ηοτελ

Τραγωδία με γυναίκα στη Ρόδο - Θρίλερ με την ταυτότητά της

Μια γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει διακριβωθεί, ανασύρθηκε νεκρή στην περιοχή της Ψαροπούλας Ρόδου.


Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας 60 με 70 ετών περίπου, εύσωμης σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60 με 1.70 περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά, η οποία φορούσε μαγιό εμπριμέ χρώματος.


μετροπολιταν ηοτελ

μελιτζανες κολοκυθακια τουρλου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.


καρτες γενεθλιων με ζωα

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ιατροι οφθαλμιατροι μεγαρα

Χιόνια στην Αθήνα – Προσοχή: Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε Αθήνα και Αττική

Καιρός: Η σημαντική χιονόπτωση σε πολλές περιοχές της Αττικής έχει προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα με αποτέλεσμα η τροχαία να έχει προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας:


-Στη λεωφόρο Κατεχάκη, από την οδό Πίνδου.
-Στον περιφερειακό Λυκαβηττού, από την οδό Γλύκωνος.
-Στο Γαλάτσι, στις οδούς Πρωτοπαπαδάκη και Βενιζέλου.
-Στο Ψυχικό, στις οδούς Καρπενησιώτη και Μουσών.
-Στη λεωφόρο Καρέα, από την Ηλιούπολη.

H κυκλοφορία έχει επίσης διακοπεί:




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


-Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.
-Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου της περιοχής έως την περιοχή Ανατολή.
-Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414.

Διακοπή της κυκλοφορίας έχει επιβληθεί και από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα, για τα φορτηγά, ενώ η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


ιατροι οφθαλμιατροι μεγαρα

πάπας ρώμης

Τέλος, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον χιονιά.


ναυπλιο κινηματογραφος

λεξικο γλωσσων

Σαν σήμερα το 1774 υπογράφεται η συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή

Η τσαρική Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή, που προβλέπει - μεταξύ άλλων - ελεύθερη ανά τη Μεσόγειο ναυσιπλοΐα για τους Ρώσους.


καλαμια ψαρεματος ηλεκτρικα

Σε ό, τι αφορά στα ελληνικά ενδιαφέροντα, με την υπογραφή της Συνθήκης κατοχυρώθηκε νομικά το δικαίωμα της χρήσης της ρωσικής σημαίας από Έλληνες πλοιοκτήτες, όπως και η ναυπήγηση πλοίων μεγάλου εκτοπίσματος.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Χρησιμοποιώντας τη ρωσική σημαία και τη χορήγηση αδείας επιτηδεύματος, σε όσους ύψωναν τη ρωσική σημαία, από τον διοικητή της Οδησσού, ο εμπορικός στόλος των Ελλήνων πλοιοκτητών αναπτύχθηκε θεαματικά.


λεξικο γλωσσων

ενω μεταφραση

Ακολουθώντας πιστά τα γεωστρατηγικά της ενδιαφέροντα, η Ρωσία ενδιαφερόταν άμεσα για την ανάπτυξη της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας, είτε εξαιτίας της έλλειψης ρωσικών εμπορικών πλοίων για τη μεταφορά εμπορευμάτων είτε εξαιτίας της ναυτικής δεξιότητας των ελληνικών πληρωμάτων.

Γενικά οι Έλληνες στεριανοί και νησιώτες του ελλαδικού χώρου υποτάσονταν ηθελημένα στους Ρώσους και πολλοί εξ αυτών, μετά την υπογραφή της συνθήκης, εγκαταστάθηκαν στη Ρωσία ιδρύοντας νέους οικισμούς σε εκτάσεις που παραχώρησε η ίδια η Αυτοκράτειρα Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας και ειδικά στους Έλληνες.

Αλλά και ένα μεγάλο ρεύμα νησιωτών και πελοποννησίων κατευθύνθηκε στις Μικρασιατικές περιοχές όπου ο ζυγός φαινόταν ελαφρύτερος, καθώς και σε μεγαλύτερα κέντρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όπως Κωνσταντινούπολη, ή και σε κατεχόμενες περιοχές στην Αυστρία και Ουγγαρία.

Ιδιαίτερη σημασία για την Ορθοδοξία έχει το γεγονός ότι με την υπογραφή της συνθήκης οι Ρώσοι απέκτησαν το δικαίωμα να κτίσουν στην Κωνσταντινούπολη μια εκκλησία, στη συνοικία του Γαλατά. Η εκκλησία και το δικαίωμα της προστασίας της, ήταν το θεμέλιο πάνω στο οποίο διεκδίκησε μεταγενέστερα η Ρωσία το δικαίωμα της προστασίας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, ακόμη και των Ελλήνων Ορθοδόξων στην οθωμανική επικράτεια.

Πηγή πληροφοριών: wikipedia


τι ειναι το γκρεξιτ

ΟΓΑ: Έρχεται η δεύτερη δόση των οικογενειακών επιδομάτων

Τις τελικές προετοιμασίες για την καταβολή της δεύτερης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, ολοκληρώνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ, επιχειρώντας να ελέγξουν τον τεράστιο όγκο (περίπου 550.000) των αιτήσεων Α21 που έχουν υποβληθεί έως τώρα.


πετρελαιο θερμανσησ τιμεσ bp

τροχος σβουρακι

Από τους υπολογισμούς που έχουν γίνει έως τώρα, διαπιστώνεται ότι θα χρειαστεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να εκταμιεύσει ποσό έως 180 εκατ ευρώ για να καλυφθεί η δαπάνη για την καταβολή τόσο του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων, όσο και του Ειδικού Επιδόματος Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


H διοίκηση του Οργανισμού εκτιμά ότι η διαδικασία ελέγχου θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 17 Ιουλίου, έτσι ώστε το διάστημα από 19 – 22 Ιουλίου, να καταστεί εφικτή η πίστωση των ποσών που αναλογούν στους δικαιούχους.

Υπάρχουν όμως και πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις, που θεωρούν ότι δεν θα προλάβουν οι υπηρεσίες του ΟΓΑ και του ΓΛΚ να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατά τις παραπάνω ημερομηνίες, με συνέπεια η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, να μεταφερθεί για το τέλος Ιουλίου.


τι ειναι το γκρεξιτ

Από την εμπειρία των προηγούμενων ετών, προκύπτει ότι από το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί, το 80% θα αποτελέσουν τους τελικούς δικαιούχους. Άρα σε μια τέτοια περίπτωση, θα περιοριστούν στα επίπεδα των 440.000 ατόμων, όσοι λάβουν τελικά κάποιο από τα παραπάνω επιδόματα.


γαλλια ιταλια τελικος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγαδούκας

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγαδούκας.


Ο Νίκος Μεγαδούκας εργαζόταν στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


γαλλια ιταλια τελικος



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο Νίκος Μεγαδούκας γεννήθηκε στη Ζάκυνθο στις 14 Νοεμβρίου 1958 και σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με άρθρα ιστορικού, πολιτικού και λογοτεχνικού περιεχομένου στην τοπική εφημερίδα της Ζακύνθου «Ελεύθερη Φωνή», μεταφράσεις στην εφημερίδα «Αυγή», βιβλιοκριτική στο περιοδικό «Οικονομικός Ταχυδρόμος» και άρθρα στο περιοδικό «Information».


δρομολογια οσε ωρες

οι τοπ κωμωδιες

Από το Μάρτιο του 1982 μέχρι την συνταξιοδότησή του εργαζόταν στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ως συντάκτης στο εξωτερικό δελτίο, ως πολιτικός και διπλωματικός συντάκτης, ως γενικός αρχισυντάκτης και αρχισυντάκτης του Πολιτικού Τμήματος και ως διευθυντής του Πολιτικού τμήματος.

Εργάσθηκε επίσης ως πολιτικός και διπλωματικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» , ως αρχισυντάκτης στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP – FM του «Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη» (ΔΟΛ), ως πολιτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας και ως πολιτικός συντάκτης του ιδιωτικού ραδιοσταθμού ΩΧ – FM.

‘Ήταν ανταποκριτής στην Αθήνα του κυπριακού ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού «SUPER – FM» , του κυπριακού ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Ο ΛΟΓΟΣ», του ελληνικού προγράμματος του κρατικού ραδιοσταθμού της Αυστραλίας SBS, της κυπριακής εφημερίδος «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» και του «Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου» (ΡΙΚ).

Ως απεσταλμένος είχε μετάσχει σε δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των Βαλκανίων, στις ΗΠΑ, σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, στο Μεξικό, στην Ινδία, στην Αυστραλία, στην Νότιο Κορέα, στην Ιαπωνία κ. α. συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό των Eξωτερικών. Είχε επίσης «καλύψει» Συνόδους Κορυφής της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ΟΑΣΕ κλπ.

Έγραψε άρθρα για τη νεότερη ελληνική και παγκόσμια ιστορία στο ένθετο περιοδικό «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας, αναλυτικό άρθρο για την ελληνική Ιστορία 1944 – 1999 στο περιοδικό «HERMES», συλλεκτική έκδοση του ΑΠΕ, άρθρο υπό τον τίτλο «Η κάθοδος της Ζακύνθου στην Κόλαση» στο ΒΗΜΑ (ειδικό ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδος για την 50η επέτειο των σεισμών στα Ιόνια Νησιά το 1953) , το εισαγωγικό σημείωμα στο φωτογραφικό Λεύκωμα των εκδόσεων «Έντυπο» της Ζακύνθου «Ράγισε η φλούδα του Ροδιού» για τους σεισμούς του 1953 και άρθρο στο αφιέρωμα για τους σεισμούς του 1953 του λογοτεχνικού περιοδικού «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» σχετικά με τη συμβολή των ζακυνθινών Προσκόπων στις προσπάθειες για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων στη Ζάκυνθο το 1953.


Έγραψε επίσης το Μυθιστόρημα «Ο τάφος του Κικέρωνα», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Νέα Σύνορα Α. Α. Λιβάνη».


Ήταν Μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ).


παιχνιδια ποδοσφαιρο με ομαδες

Και όμως κυκλοφόρησε... ο καλύτερος αερόσακος για δίκυκλα (pics)

Το ελληνικό δαιμόνιο τελικά δεν έχει όριο. Τι να πεις και τι περιγράψεις βλέποντας αυτή την εικόνα. Το newsbomb.gr ήταν και εκεί και δίνει την φωτογραφία του φετινού καλοκαιριού…


παιχνιδια ποδοσφαιρο με ομαδες

ηλιοσπορος πειραια


κυδωνι πελτες

golden time season 2

Νέα Σμύρνη: Διακόπηκε λόγω έντασης η πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τον Πάνο Ρήγα, Γραμματέα της Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, και τον Παύλο Πολάκη, αναπληρωτή υπουργό Υγείας, διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σμύρνης, στην κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης.


Η συγκέντρωση διακόπηκε πριν από λίγο λόγω φραστικής αντιπαράθεσης μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της επιτροπής ενάντια στα μνημόνια.


golden time season 2



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Τελικά ύστερα από παρέμβαση των ψυχαραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες αποχώρησαν από το σημείο.


νιτσεράδα+τιμή

Η πολιτική συγκέντρωση μετά την ολιγόλεπτη διακοπή συνεχίζεται κανονικά.


συνταγη κοτοπουλο εξοχικο

κώστας τριπολίτης ανεμολογιο

Καιρός: Ποια η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας

Καιρός: Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.


παιδότοποι δράμας

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, στο νομό Ημαθίας, η χρήση αλυσίδων είναι απαραίτητη στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 76ο χιλιόμετρο έως το 98ο χιλιόμετρο και στις επαρχιακές οδούς Βέροιας - Σελίου, από το 4ο έως το 26ο χιλιόμετρο, Νάουσας - Σελίου από το 3ο έως το 17Ο χιλιόμετρο, Βέροιας - Δασκίου, από το 2ο έως το 43ο χιλιόμετρο, Βέροιας - Κωστοχωρίου, από το 2ο έως το 19ο χιλιόμετρο, Νάουσας - 3-5 Πηγαδίων, από το 3ο έως το 17ο χιλιόμετρο και Νάουσας - Ροδοχωρίου, από το 3ο χιλιόμετρο μέχρι το 14ο χιλιόμετρο. Στην Εγνατία οδό η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.


λειτουργια αεροθερμου τζακιου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο νομό Πέλλας, στο δευτερεύον οδικό δίκτυο από τοπική κοινότητα Κερασιάς έως το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, σε όλο το επαρχιακό και στο δημοτικό οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας.

Στο νομό Χαλκιδικής, στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, από το 32ο έως το 64ο χιλιόμετρο, Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, από το 32ο έως το 95 χιλιόμετρο (μέσω Αρναίας), στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη και Παλαιόκαστρου) και στις επαρχιακές οδούς Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, Αρναίας – Στανού, Παλαιοχωρίου - Μ. Παναγιάς, Μ. Παναγιάς – Πλανών, Πολυγύρου - Ιερισσού (μέσω Πλανών), Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου, Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας, από τη διασταύρωση Ορμύλιας σε όλο το Κύκλωμα Σιθωνίας, Νέων Μουδανιών - Παλιουρίου, από τον Κόμβο Μουδανίων σε όλο το Κύκλωμα Κασσάνδρας, Βάβδου - Σημάντρων έως το 1ο χιλιόμετρο, στη δημοτική αγροτική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά) και σε όλο το οδικό δίκτυο του Αγίου Όρους.


κώστας τριπολίτης ανεμολογιο

Στο νομό Κιλκίς, στους επαρχιακούς δρόμους Κιλκίς – Κεντρικού, Κιλκίς – Ποντοκερασιάς, Κιλκίς – Ισώματος (από δημοτικό διαμέρισμα Επτάλοφου έως δημοτικό διαμέρισμα Ριζανών), Γρίβας - Καστανερής - Λιβαδίων, Γουμένισσας – Κάρπης, Γουμένισσας - Πεντάλοφου – Ομαλού και Αξιούπολης – Σκρά (διασταύρωση Πηγής).

Στο νομό Σερρών, στις εθνικές οδούς Σερρών - Δράμας, από το 22ο έως το 54ο χιλιόμετρο, Δράμας - Αμφίπολης, από το 25ο χιλιόμετρο έως τον Κόμβο Αμφίπολης, Σερρών - Καβάλας, από το 38ο χιλιόμετρο, Κιλκίς - Γέφυρα Στρυμόνα από το 39ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καστανούσας) έως το 72ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Πετριτσίου), Σερρών - Αμφίπολης (από διασταύρωση Μεσοράχης έως Αμφίπολη). Σημειώνεται, ότι στις παραπάνω εθνικές οδούς δεν επιτρέπεται η κίνηση για τα φορτηγά μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Στο νομό Πιερίας, στην εθνική οδό Κατερίνης - Ελασσόνας, από 23ο χιλιόμετρο (Φωτεινά) έως το 42ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Βρύας - Ελατοχωρίου από 13ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, από Μοσχοπόταμο προς Ελατοχώρι και στην παλιά εθνική οδό Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, από το 66ο χιλιόμετρο έως τον Κολινδρό.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας

http://www.newsbomb.gr/tags/tag/20874/kairos



kookai tarbes

Προσοχή! Πού και ποιες ώρες θα κοπεί το νερό σήμερα και αύριο στην Αττική

Διακοπές στην υδροδότηση ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ για σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.


οταν ο ηλιοσ θεατρο τζενη καρεζη

Οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά, από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης (13/07) έως και τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (14/07).




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αναλυτικότερα, θα υπάρξει διακοπή νερού σε περιοχές των δήμων: Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγίας Βαρβάρας, που περικλείονται από τις οδούς: Ιερά οδός, Λ. Κηφισού, Πέτρου Ράλλη, Παράσχου, Λήμνου, Γρ. Λαμπράκη, Ταξιαρχών και Ελ. Βενιζέλου.

Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.


kookai tarbes

μουσικη και ψυχη


χοροσ αποφθεγματα

Αυτός είναι ο πα-τέρας που μαζί με τον φίλο του βίαζαν το 12χρονο αγόρι

Σοκ και φρίκη προκαλεί η είδηση για την κακοποίηση ενός 12χρονου αγοριού από τον πατέρα και τον σύντροφό του, στο Άργος.


Τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις ικανοποίησαν πάνω στο σώμα του 12χρονου αγοριού, ο 45χρονος πατέρας και ο 37χρονος σύντροφός του.


χοροσ αποφθεγματα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το 12χρονο αγόρι, με νοητική στέρηση, ελαφράς μορφής, είχε πάει για διακοπές, μετά από άδεια της μητέρας του, στον 45χρονο πατέρα του στο Άργος, καθώς οι γονείς του μικρού είναι χωρισμένοι.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το φρικιαστικό μαρτύριο του 12χρονου. Η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 45χρονος, που συστηνόταν ως συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού, ήταν ομοφυλόφιλος και διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο άντρα, ο οποίος παρουσιαζόταν ως δικαστικός επιμελητής, πόσω μάλλον ότι αυτοί οι δύο ήταν ικανοί να κακοποιήσουν σεξουαλικά τον 12χρονο.


οταν δεν στελνει μηνυμα

συμβολο της πιστεως pdf

Ο 37χρονος σύντροφος του πατέρα του 12χρονου αγοριού

ntou001

Ο 45χρονος πατέρας του 12χρονου αγοριού

pateras001

Το χρονικό της φρίκης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονου με νοητική στέρηση στο Αργος από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφό του.

Το παιδί το οποίο ζει με την μητέρα του στα νότια προάστια της Αττικής, είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι του 35χρονουυ πατέρα του στο Αργος ωστόσο σε τηλεφωνική συνομιλία του με τη γιαγιά του, ζήτησε επίμονα να φύγει από το σπίτι.

«Έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά» φέρεται να είπε το παιδί. Η γιαγιά μετέβη στο Άργος και πήρε το παιδί μαζί της στην Αθήνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι του και ρωτώντας η μητέρα επίμονα να μάθει τι είχε συμβεί, άκουσε έκπληκτη τον 12χρονο να της εξιστορεί πώς ο πατέρας του, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο τον είχαν κακοποιήσει επανειλημμένα σεξουαλικά. Αμέσως, η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, με τον Ανακριτή Ναυπλίου να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου. Επειτα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, ο 12χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με πόρισμα καταπέλτη, τον κατ εξακολούθηση βιασμό του παιδιού, χωρίς προφύλαξη και με την χρήση ακόμη και σεξουαλικών βοηθητικών οργάνων.

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια την Τρίτη και έπειτα από την πολύωρη απολογία τους στον Ανακριτή ο σύντροφος του πατέρα του παιδιού προφυλακίστηκε στην Τρίπολη, ενώ ο πατέρας, που έχει επίσης αναπηρία, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.


εκθεση νυφικων 2017 αθηνα

Βάσεις 2016: Αλλάζουν όλα τα δεδομένα - Δείτε πού θα σημειωθεί τεράστια πτώση

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των βάσεων που θα κρίνει το μέλλον χιλιάδων υποψηφίων, η αγωνία χτυπά «κόκκινο».


Μεγάλη βουτιά αναμένεται να σημειώσουν οι Βάσεις 2016 σε Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές καθώς και σε τμήματα Πληροφορικής.


εκθεση νυφικων 2017 αθηνα

επιμελητηρια ηρακλειου

αγχος κ υπνος



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σε ιστορικό... χαμηλό και οι βάσεις εισαγωγής στα Παιδαγωγικά τμήματα.

«Τρελή» πορεία αναμένεται να διαγράψουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι Βάσεις 2016 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση όπως προκύπτει από τα τελικά στατιστικά στοιχεία των πανελλαδικών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Το... μεγάλο Βατερλό στις Βάσεις 2016 σημειώνεται στα περισσότερα τμήματα, όπως Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές καθώς και σε τμήματα Πληροφορικής, ενώ εξαίρεση αποτελούν οι σχολές του τρίτου επιστημονικού πεδίου.

Αιτία της βουτιάς των βάσεων είναι η απογοητευτική εικόνα των μορίων καθώς σε όλα τα πεδία δεν υπάρχουν ή είναι ελάχιστοι οι αριστούχοι. Αντίθετα, εκείνοι που έχουν από 0 έως 7.000 μόρια είναι η πλειοψηφία! Σε... απόλυτους αριθμούς, 19.863 είναι οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 7.000 μόρια.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για τις Βάσεις 2016 των πανελλαδικών, μόλις 377 υποψήφιοι έχουν βαθμολογίες πάνω από 18.500 μόρια, ενώ οι αριστούχοι που "έπιασαν" περισσότερα από 19.500 μόρια είναι μόλις 55! Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μαθητής μπορεί να μπει στο πανεπιστήμιο με 9.000 μόρια (κυρίως σε Παιδαγωγικά τμήματα), ενώ στις κεντρικές Ιατρικές σχολές απαιτούνται σχεδόν 19.000 μόρια!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι 758 είναι συνολικά οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια, με την πλειονότητα αυτών (462) να είναι στο επιστημονικό πεδίο των επιστημών Υγείας και Ζωής της ομάδας προσανατολισμού των Θετικών Σπουδών. Πρακτικά, αυτό μπορεί να «μεταφραστεί» σε άνοδο στις Βάσεις 2016 στις ιατρικές σχολές, κάτι που θα «συμπαρασύρει» και τις σχολές Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής και Βιολογίας. Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου, μικρές μεταβολές θα σημειωθούν στις βάσεις των πολυτεχνικών σχολών. Επίσης, μικρές διακυμάνσεις σε σχέση με πέρυσι φαίνεται ότι θα έχουν οι βάσεις των σχολών των Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Στις υψηλόβαθμες σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου, όπως οι τρεις Νομικές σχολές, οι Βάσεις 2016 θα κινηθούν στα περσινά επίπεδα, με αυξομειώσεις. Με 17.500 μόρια μπορεί κάποιος να μπει στο πανεπιστήμιο.

Στο δεύτερο επιστημονικό πεδίο, τα Πολυτεχνικά τμήματα, οι Βάσεις 2016 θα έχουν μικρή πτώση. Μεγαλύτερη θα είναι η πτώση σε τμήματα μεσαίων βαθμολογιών. Στο 5ο επιστημονικό πεδίο αναμένεται η μεγαλύτερη βουτιά των βάσεων, αφού σε κανένα τμήμα το όριο εισαγωγής δεν θα ξεπεράσει τις 18.000 μόρια.

Στις ιατρικές σχολές, οι εισακτέοι φέτος θα είναι 1.055 και αυτό σημαίνει πως οι βάσεις εισαγωγής της τελευταίας σχολής θα είναι τουλάχιστον 18.500 μόρια. Πέρυσι, στην ιατρική Αλεξανδρούπολης απαιτούνταν 18.174 μόρια για την εισαγωγή.


μπανιο με φυτα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό – Πώς θα κινηθούν

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα επιβατικά τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, με τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρούν σε νέες τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι εμπορικές αμαξοστοιχίες θα μείνουν ακινητοποιημένες έως και την ερχόμενη Πέμπτη.


χρησμοι για ελλαδα 2015

Κατά τη συνεδρίασή τους την Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μετά από την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να αποδεχθεί τη δεσμευτική προσφορά των Ιταλικών Σιδηροδρόμων για την εξαγορά του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τίμημα 45 εκατ. ευρώ.


μπανιο με φυτα

ερα βολου τηλ

Τα σωματεία θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.


διεξάγει ή διεξαγάγει

Θλίψη! Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μικρός Κωνσταντίνος - Το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας

Αγκαλιά με τους αγγέλους είναι πια ο μικρός Κωνσταντίνος που έδινε μάχη για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια. Ο 4χρονος που από το 2014 μπήκε στις καρδιές όλων μας, τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από κοντά μας.


οργανα μετρησης

«Όταν μια ψυχούλα πηγαίνει στον Παράδεισο έχουμε χαρά. Ο Παράδεισος είναι ό, τι πιο όμορφο και λαμπρό υπάρχει και σήμερα υποδέχεται τον μικρό μας Κωνσταντίνο. Γι' αυτό θα παρακαλούσαμε να τιμήσετε τον μικρό μας αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα ρούχων» έγραψε η οικογένεια του μικρού στο Facebook, η οποία θρηνεί τον άγγελο της.


διεξάγει ή διεξαγάγει



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


konstantinos 1

Ο Κωνσταντίνος διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα τον Ιούνιο του 2014. Τον Αύγουστο του 2015 υποτροπίασε και από τότε έδειχνε να μην αντιδρά θετικά στις θεραπείες. Οι γονείς του όλο αυτό το διάστημα έκαναν ό, τι μπορούσαν προκειμένου να βοηθήσουν το αγγελούδι τους, που τελικά «νικήθηκε» από το θάνατο.


Θλίψη! Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μικρός Κωνσταντίνος - Το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας
01
Θλίψη! Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μικρός Κωνσταντίνος - Το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας

εορταστικο ωραριο χριστουγεννων 2014 καρδιτσα

τεράστια μαύρη τρύπα

Πρίγκιπες και πριγκίπισσες στο λιμάνι της Κυλλήνης

Στο λιμάνι της Κυλλήνης, δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, κατέπλευσε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας η υπερπολυτελής θαλαμηγός Lady Britt, (φωτο) της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.


τεράστια μαύρη τρύπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews η θαλαμηγός ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι από την Ζάκυνθο μεταφέροντας κάποια από τα 11 μέλη της βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπες και πριγκίπισσες.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όλες οι μετακινήσεις γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας θα μετέβαιναν νωρίς το απόγευμα σε ψαροταβέρνα της περιοχής, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε. Δεν αποκλείεται την Τρίτη η θαλαμηγός να αποπλεύσει για άλλους προορισμούς του Ιονίου.

Πηγή: patrisnews.com


monster high σχολειο φαντασμα η ταινια στα ελληνικα

αναίρεση με δήλωση

μοναδες πεζικου αττικη

Σοκ στη Μυτιλήνη: 18χρονος μαχαίρωσε 16χρονο

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Χίου νοσηλεύεται από το πρωί της Τρίτης (19/07/2016) 16χρονος Αφγανός, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από 18χρονο.


εθνικη ομαδα πολο νεανιδων συνθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού Αιγαίου της ΕΡΤ, ο ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά στη θωρακική κοιλότητα όταν 18χρονος ομοεθνής του τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία που είχαν για το ποδόσφαιρο. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/07/2016) στο hot spot της ΒΙΑΛ.


μοναδες πεζικου αττικη

χτενίσματα για λίγα μαλλιά



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Χίου νοσηλεύεται και ο 18χρονος δράστης, λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε μετά το συμβάν από συμπατριώτες του.


Σάββατο 13 Απριλίου 2019

μποχο κοσμηματα

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε την ώρα που έτρωγε σουβλάκι

Ασύλληπτη τραγωδία σε οικογενειακή έξοδο στην Αμάρυνθο...


μαμα αντωνη ρεμου

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (17-07-2016) σε ψητοπωλείο στην Αμάρυνθο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ένας 73χρονος άνδρας που καθόταν μαζί με την οικογένειά του και έτρωγε σουβλάκια αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς.


αννέτα παπαθανασίου

Στο σουβλατζίδικο επικράτησε πανικός με τους υπεύθυνους να τρέχουν μάταια για βοήθεια. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 73χρονου προήλθε από ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο, με τους απαρηγόρητους συγγενείς του, να τονίζουν πως ο άνθρωπός τους, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.


μποχο κοσμηματα

Πηγή: eviazoom


τυρι φετα νηστισιμη θερμιδες

Φωτιά στο Μαρούσι

«Συναγερμός» σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε κοντά στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι.


εκδικηση επεισοδιο 15

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (20/07/2016) σε οικόπεδο σε κοντική απόσταση από το Άλσος Συγγρού.


μεταταξη στο ελεγκτικο συνεδριο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο σημείο επιχείρησαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 άνδρες, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.



τυρι φετα νηστισιμη θερμιδες

συγχωρω αρχικοι χρονοι αρχαια

«Μαχαιράκι» αποκάλεσε η Χρύσα Ρουπακιά το όπλο που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα

Αίτημα να κληθεί να καταθέσει στην δίκη της Χρυσής Αυγής ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, υπέβαλε η υπεράσπιση κάποιων εκ των κατηγορούμενων βουλευτών, επαναλαμβάνοντας την αρχική τοποθέτησή τους από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες της Δικαιοσύνης για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, ότι η δίωξή τους είναι πολιτική.


Αφορμή για την υποβολή του αιτήματος ήταν η κατάθεση του μάρτυρα Χρήστου Χρηστίδη, ιδιοκτήτη εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής επί της Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ο οποίος αναφέρθηκε σε επίσκεψη του τότε υπουργού, την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.


γιαννα αγγελοπουλου τοπλες

ενοικιαζομενα διαμερισματα ευοσμος



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, την επομένη του φόνου ο κ. Δένδιας είχε μεταβεί στον τόπο που συνέβησαν τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία του μουσικού και είχαν επισκεφθεί και το κατάστημά του, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Κατά τους συνηγόρους των κατηγορουμένων βουλευτών, η επίσκεψη του υπουργού συνιστά παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα.

Από την πλευρά της η Πολιτική Αγωγή, σχολιάζοντας το γεγονός πως ο μάρτυρας δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ, έκανε λόγο για «εσφαλμένη επιλογή μαρτύρων».


συγχωρω αρχικοι χρονοι αρχαια

Νωρίτερα στο δικαστήριο, ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, η αδελφή του Γιώργου Ρουπακιά, η οποία δέχθηκε από την υπεράσπιση σωρεία ερωτήσεων που είχαν στόχο να δημιουργηθούν αμφιβολίες για τον τρόπο που διενέργησαν την κύρια έρευνα για την Χρυσή Αυγή οι δύο εφέτες ανακρίτριες.

Οι ερωτήσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων κατέτειναν να «αναδείξουν» πως «τεχνηέντως» οι ανακρίτριες διατύπωναν ερωτήσεις στην κ. Χρυσούλα Ρουπακιά προκειμένου να λαμβάνουν «συγκεκριμένες απαντήσεις».

Έτσι η μάρτυρας κλήθηκε να απαντήσει αν η ίδια είχε χρησιμοποιήσει στην εφέτη - ανακρίτρια τις εκφράσεις «τάγματα εφόδου», «συμμορφώθηκαν στο μήνυμα» κ. α. Η κ. Ρουπακιά ισχυρίστηκε πως ήταν εκφράσεις της ανακρίτριας και πως εκείνη απαντούσε σε ερωτήσεις που της υπέβαλλαν.

«Κατέθετα πεντέμισι ώρες. Στην αρχή υπήρχε προφορική συζήτηση με την ανακρίτρια και στη συνέχεια άρχισε να γράφει η γραμματέας. Έγιναν πολλές ερωτήσεις με πολλές διαφορετικές μορφές» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Η πρόεδρος την ρώτησε «δεν σας διάβασαν την κατάθεση;» και η κ. Ρουπακιά υποστήριξε πως δεν την διάβασαν και «με έβαλαν και υπέγραψα» και πως δεν θυμάται αν της την διάβασαν, ενώ λίγο αργότερα είπε πως αν της την είχαν διαβάσει μάλλον θα το θυμόταν.

Η πρόεδρος επανήλθε στο θέμα, φανερά εκνευρισμένη, όταν οι ερωτήσεις συνηγόρου σχετικά με «συγκεκριμένες ερωτήσεις που έγιναν από τις ανακρίτριες στην μάρτυρα» συνεχίστηκαν. Η κ. Λεπενιώτη διέκοψε τις ερωτήσεις και στρεφόμενη στην συνήγορο της είπε: «Και που ξέρετε εσείς τι έγινε στην ανάκριση; Η ίδια η μάρτυρας είναι η αρμόδια να κάνει παρατηρήσεις.. είναι ένα έξυπνο άτομο, αν θεωρεί ότι πιέστηκε, δεν καταγράφηκαν στην ανάκριση τα γεγονότα όπως τα είπε η ίδια, έχει δικαίωμα να προσφύγει. Αν έχει παράπονο ότι δεν κατέγραψαν τις απαντήσεις όπως τις έδωσε η ίδια, έχει αυτό το δικαίωμα...».

Η μάρτυρας δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και από τις δύο πλευρές, για την σχέση του αδελφού της, αλλά και της ίδιας, με την Χρυσή Αυγή, αλλά και για «το μαχαιράκι» και την παρουσία της ίδιας σε εκδηλώσεις της οργάνωσης στο Μελιγαλά, στις Θερμοπύλες και σε αυτήν για τα Ίμια.

Η κ. Ρουπακιά είπε στο δικαστήριο ότι έχει δεχθεί απειλές και ότι λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής της έκαψαν δύο από τα μαγαζιά της με «μολότωφ και γκαζάκια», ενώ όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει πως το έκανε αυτό, απάντησε πως «δεν ξέρω, πάντως στο indymedia έχουν φωτογραφίες μας».

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπέδειξαν στην μάρτυρα φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ο Γιώργος Ρουπακιάς σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και μίας στην οποία απεικονίζεται ο γιος του δράστη της δολοφονίας Φύσσα με τον κατηγορούμενο Γιώργο Πατέλη, πυρηνάρχη Νίκαιας.

Η μάρτυρας ωστόσο δεν απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με το πόσο στενή σχέση είχε ο αδελφός της με τον πυρηνάρχη, ώστε να «φωτογραφίζεται το παιδί του μαζί του».

Μιλώντας για τον εαυτό της, η Χρυσούλα Ρουπακιά είπε πως «μιλώντας με τον Γιώργο ακολούθησα την Χρυσή Αυγή γιατί με συγκίνησε η προσφορά τους για τους Έλληνες, με διανομές τροφίμων, ρούχων, σε αίμα».

Πολιτική Αγωγή: Στις εκδηλώσεις που πήγατε σε Μελιγαλά, Θερμοπύλες κ. α., γιατί πήγατε; Γνωρίζατε πως συνδέονται με ιστορικά γεγονότα;
Μάρτυρας: Πήγα σαν εκδρομή...
Πολιτική Αγωγή: Στις Θερμοπύλες τι πήγατε να τιμήσετε; Τι είδατε;
Μάρτυρας: Τον Λεωνίδα και τους 300...
Πολιτική Αγωγή: Γνωρίζετε τις δηλώσεις του Ηλία Κασσιδιάρη, πως «όπως τότε πολεμήσαμε τους βάρβαρους έτσι τώρα θα πολεμήσουμε και τους απογόνους τους;».
Μάρτυρας:....
Πολιτική Αγωγή: Στο Μελιγαλά τι θέλατε να τιμήσετε;
Μάρτυρας: Τους ανθρώπους που σφαγιάστηκαν.
Πολιτική Αγωγή: Από ποιους;
Μάρτυρας: Από τους κομμουνιστές.
Πολιτική Αγωγή: Η σχέση η δική σας με τη Χρυσή Αυγή και αυτή του αδελφού σας είναι η ίδια; Είναι στενότερη του αδελφού σας;
Μάρτυρας: Όχι στενότερη, αλλά συχνότερη...

Η υπεράσπιση από την πλευρά της ρώτησε την μάρτυρα αν στον Μελιγαλά ήταν μόνο η Χρυσή Αυγή ή αν ήταν και άλλα κόμματα, κάτοικοι και φορείς της περιοχής.
Η μάρτυρας απάντησε πως νομίζει πως ήταν η νεολαία του ΛΑΟΣ και ότι στην εκδήλωση «ήταν ο δήμαρχος της περιοχής και θύματα».
Συνήγορος υπεράσπισης την ρώτησε, επειδή όπως ο ίδιος είπε «σε βάρος της Χρυσής Αυγής αποδίδεται μία βαριά μομφή για εγκληματική οργάνωση», αν έχει δει ποτέ εγκληματική οργάνωση να παρελαύνει ενώπιον της Αστυνομίας και των Αρχών.

Η μάρτυρας απάντησε όχι και ο συνήγορος συνέχισε: Υπάρχει περίπτωση ποτέ στο μέλλον μία εγκληματική οργάνωση να παρελαύνει ενώπιον...για να τον διακόψει η πρόεδρος «αφήστε το μέλλον κύριε συνήγορε....δεν ξέρουμε».

Η κ. Ρουπακιά είπε πως δεν γνωρίζει τι είναι ο ναζισμός, όπως επίσης και ότι δεν γνωρίζει τον Στάλιν, ενώ ανέφερε πως μετά την δολοφονία έχει τις ίδιες θέσεις «αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρη».


στεφανιδου τηλεθεαση

Προσβλήθηκε η προσωπικότητα του Πατέρα από τις δημοσιευμένες φωτό με την Παπαντωνίου στο κότερό του

Δέκα χιλιάδες ευρώ επιδικάστηκαν στον Νικόλα Πατέρα για την αγωγή που είχε ασκήσει κατά της DPG αναφορικά με τη δημοσίευση των φωτογραφιών που απεικόνιζαν τον ίδιο και το γνωστό μοντέλο Εβελίνα Παπαντωνίου, στο ιδιωτικό του σκάφος, το οποίο είχε αγκυροβολήσει στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην παραλία Ψαρού, που εδώ και χρόνια αποτελεί πόλο έλξης κοσμικών και σημείο αναφοράς για το νησί.


στεφανιδου τηλεθεαση

lps owl numbers

Είχε αγκυροβολήσει στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη του ότι «η δημοσιοποίηση τους πραγματοποιήθηκε χωρίς να ενημερωθεί προηγουμένως ο ενάγων σχετικά με την ύπαρξη τους» και ακόμη πως «Με την αποτύπωση, επεξεργασία και δημοσίευση της εικόνας του, χωρίς τη συναίνεση του, προσβάλλεται η προσωπικότητα του» αλλά και πως «ο ενάγων υπέστη στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία εξαιτίας της δημοσίευσης του εν λόγω δημοσιεύματος, κυρίως δε των επίδικων φωτογραφιών, καθώς προκλήθηκαν προβλήματα στην κοινωνική και οικογενειακή του ζωή», υποχρεώνει την DPG να καταβάλλει στον Πατέρα εντόκως ποσό 10.000 ευρώ, να διαγράψει από τους ιστότοπους το επίδικο δημοσίευμα, αλλά και να καλύψει τη δικαστική δαπάνη του ενάγοντος.

Αντίθετα, απέρριψε την αγωγή του Νικόλα Πατέρα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επισημαίνοντας ότι «ουδεμία ευθύνη βαραίνει τον δεύτερο εναγόμενο».


youtube ζουζουνια καλαντα

βιογραφικα ζαχαροπλαστη

Αναστασιάδης για αγνοούμενους: Θετική αλλαγή στάσης από τα Ηνωμένα Έθνη

Σε μη εποικοδομητική στάση των Ηνωμένων Εθνών για χρόνια γύρω από το θέμα των αγνοουμένων αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση προβαίνοντας στη διαπίστωση αυτή, προχώρησε σε έντονες παραστάσεις μέσω διαφόρων αποστολών, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει αυτούς που όφειλαν και οφείλουν να είναι αρωγοί, με αποτέλεσμα, όπως είπε, σήμερα να παρατηρείται θετική αλλαγή ως προς την αντιμετώπιση της θέσης της Κυβέρνησης εκ μέρους του διεθνούς οργανισμού.


Ο Πρόεδρος μιλούσε στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία επέδωσε μαζί με τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων Φώτη Φωτίου και τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Νίκο Σεργίδη, τιμητικά διπλώματα σε συγγενείς πολιτών αγνοουμένων.


πατιναζ ελαιωνας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy


τουαλετα ρουχο


βιογραφικα ζαχαροπλαστη