Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

χαρης ηπα

Η συμμετοχή κινεζικών επιχειρήσεων στους διαγωνισμούς για το Θριάσιο και στα ναυπηγεία Καστέλι, η δυνατότητα ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, επενδύσεις στον τραπεζικό τομέα, διεύρυνση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στην Κίνα, εμβάθυνση της συνεργασίας στην έρευνα και την καινοτομία με την δημιουργία εξειδικευμένου κέντρου στην Ελλάδα, επενδύσεις σε τουριστικά ακίνητα και αύξηση του τουρισμού με απευθείας αεροπορική σύνθεση Πεκίνου Αθήνας, καθώς και συνεργασία στον πολιτιστικό τομέα και την εκπαίδευση.


τηλεκοντρολ τηλεορασησ toshiba

Μάλιστα αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μόνιμη ελληνοκινεζική επιτροπή παρακολούθησης των θεμάτων αυτών που θα εξετάσει τα επόμενα βήματα σε κάθε επιμέρους τομέα.


κοκκινη κλωστη δεμενη στο κοκκινο

Στο Πεκίνο υπογράφηκε μαζί με άλλες οκτώ συμφωνίες η οριστική συμφωνία με την Cosco επισφραγίζοντας μία διαδικασία που ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό. Την συμφωνία υπέγραψαν ενώπιον των δύο πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Λι Κετσιάνγκ ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας και το Νο 2 του πανίσχυρου κινεζικού ομίλου Γουάν Μίν ο οποίος πολύ σύντομα θα εγκατασταθεί στην Αθήνα.



χαρης ηπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου