Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

λευκο χρωμα κατω απο τα νυχια

Νέα «πυρά» Αμβρόσιου κατά της ΕΡΤ για το «Jesus Christ Superstar»

Στο «στόχαστρο» έβαλε για ακόμη μια φορά την ΕΡΤ ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μετά την έντονη αντίδραση της δημόσιας τηλεόρασης στην προηγούμενη επίθεση που δέχθηκε από τον μητροπολίτη, με αφορμή την θεατρική παράσταση, «Jesus Christ Superstar».


λευκο χρωμα κατω απο τα νυχια

κοινοταρχες ενοριων λεμεσου

Πιο συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «προ ημερών, εξ αφορμής της αντιθέσεώς μας στην απόπειρα "στομώσεως"» όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, «του μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 "Πρώτη Είδηση" με θέμα το έργο Jesus Christ Superstar, επί τρείς ημέρες ήμασταν στο στόχαστρο της ΕΡΤ1 με τρόπο απαράδεκτο», καθώς όπως υποστηρίζει, «έλεγαν μεν τα δικά τους επιχειρήματα, ενώ αποσιωπούσαν τα δικά μας ερωτήματα προς τους παρουσιαστές της εκπομπής».


σκουπα και σφουγγαριστρα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην ίδια ανάρτηση, ο Αμβρόσιος επικαλείται τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα», την περασμένη Κυριακή, η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου, σχετικά με την εκπομπή της στην δημόσια τηλεόραση, για να ισχυριστεί μεταξύ άλλων ότι «αποτελούν πανηγυρική επιβεβαίωση των θέσεών μας για την συμπεριφορά των παραγόντων της ΕΡΤ».

Ακόμη, ο μητροπολίτης αναφέρει ότι «επανερχόμεθα μόνο και μόνο για να παρουσιάσουμε μερικά μηνύματα συμπαραστάσεως, τα οποία δεχθήκαμε τις ημέρες εκείνες», κατηγορώντας και πάλι την δημόσια τηλεόραση ότι «με τις εκπομπές της σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ενεργείται μία πλύση εγκεφάλου».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου