Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

γιω μαριω στιχοι

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αντρέ Κάμπους Χαμπέλου, πρώην επικεφαλής της θυγατρικής του ομίλου εταιρειών BTP Odebrecht στον Παναμά, δωροδοκήθηκαν ο Ρικάρδο Αλμπέρτο Μαρτινέλι και ο Λουίς Ενρίκε Μαρτινέλι, γιοι του πρώην προέδρου της χώρας (2009-2014), καθώς και πολλοί τότε υπουργοί.


Οι δύο γιοι του προέδρου «είχαν απαιτήσει την καταβολή έξι εκατομμυρίων δολαρίων», διευκρίνισε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Odebrecht του Παναμά, σύμφωνα με ένα έγγραφο που διάβασε την Πέμπτη η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Σουλέικα Μουρ.


γιω μαριω στιχοι

Οι δωροδοκίες αυτές εξασφάλισαν την ανάθεση στην Odebrecht κρατικών συμβάσεων για την κατασκευή ενός αυτοκινητοδρόμου και άλλων δημόσιων έργων.


μερσεντες αντωνοπουλος χαλκιδα

Οι δύο γιοι του Μαρτινέλι—οι οποίοι διαφεύγουν τη σύλληψη και σε βάρος των οποίων έχει εκδοθεί κόκκινο σήμα της Ιντερπόλ—συνολικά έλαβαν περίπου 50 εκατ. δολάρια για διάφορες εξυπηρετήσεις τους στη βραζιλιάνικη εταιρεία.


ποιο ειναι το πιο απαχο τυρι

Οι πρώην υπουργοί Οικονομίας, Φρανκ δε Λίμα, Δημοσίων Έργων, Χάιμε Φορντ, και ο πρώην γενικός γραμματέας της προεδρίας Ντεμέτριο Παπαντιμίτριου είχαν λάβει αντίστοιχα δωροδοκίες 7, 1,8 και 4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της Odebrecht .


Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Χοσέ Δομίνγκο Άριας, υποψήφιος για την προεδρία το 2014, φέρεται να είχε λάβει 10 εκατομμύρια δολάρια από τη βραζιλιάνικη κατασκευαστική εκστρατεία για να διεξαγάγει την εκστρατεία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου