Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

live news συνταγες

Προσφυγική κρίση: Δοκιμασία για Ελλάδα και Ευρώπη

Εκρηκτική είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω της προσφυγικής κρίσης καθώς συνεχίζεται και σήμερα το πρόβλημα εγκατάστασης των προσφύγων για όσο καιρό παραμένουν στη χώρα μας.


τα πιο ωραια κοντα κουρεματα

Η κυβέρνηση έχει θέσει σε σχεδιασμό το σχέδιο κάλυψης των αναγκών χιλιάδων προσφύγων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα. Παράλληλα, έχει επιδοθεί σε ένα διπλωματικό μπρα-ντε-φερ προκειμένου να εξασφαλίσει ότι στη Σύνοδο της 7ης Μαρτίου δεν θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις.


ταρτακια αλμυρα νηστισιμα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί και η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει να εξασφαλίσει τη συναίνεση των πολιτικών κομμάτων ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής.


live news συνταγες

Διπλωματικό θρίλερ με τη Βιέννη

Τα σύνορα με τα Σκόπια είναι πλέον κλειστά ενώ από χθες εξελίσσεται ένα διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Ελλάδας και Αυστρίας λόγω της επιθετικής στάσης της Βιέννης.

Η Αθήνα ανακοίνωσε χθες ότι ανακαλεί την ελληνίδα πρέσβειρα στη Βιέννη «προκειμένου να διαφυλαχθούν οι φιλικές σχέσεις μεταξύ των κρατών και των λαών της Ελλάδας και της Αυστρίας». Στην ανακοίνωσή του το ελληνικό ΥΠΕΞ σημειώνει, παράλληλά, ότι «είναι σαφές ότι, τα μεγάλα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν με σκέψεις, νοοτροπίες και εξωθεσμικές πρωτοβουλίες που έχουν τις ρίζες τους στο 19ο αιώνα, ούτε οι αποφάσεις των Αρχηγών κρατών μπορούν να υποκαθίστανται από οδηγίες Αστυνομικών διευθυντών. Το τελευταίο αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα δημοκρατίας. Καταδεικνύει δε την ανάγκη προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από διάφορους ανιστόρητους».

Δείτε περισσότερα στο Cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου