Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

πωσ συνδεεται μια ηλεκτρικη κουζινα

«Οι τακτικές παρατάσεις της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία οδήγησαν σε σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων», αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην έκθεσή της για την κατάσταση στη χώρα αυτή το 2017.


καθετη ιδιοκτησια

Στις παραβιάσεις περιλαμβάνονται τα βασανιστήρια και άλλες μορφές κακομεταχείρισης, οι αυθαίρετες κρατήσεις, η αυθαίρετη στέρηση του δικαιώματος στην εργασία και της ελευθερίας κυκλοφορίας ή ακόμη οι προσβολές της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι και της έκφρασης, σύμφωνα με την έκθεση.


Στη νοτιοανατολική Τουρκία «μαζικές και σοβαρές» παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξακολουθούσαν να διαπράττονται από τις δυνάμεις ασφαλείας. Περιελάμβαναν σκοτωμούς, βασανιστήρια, υπερβολική χρήση βίας και καταστροφή σπιτιών και της κουρδικής πολιτιστικής κληρονομιάς.


Η Τουρκία πρέπει να «άρει τάχιστα την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να αποκαταστήσει την κανονική λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου», αναφέρεται στην 28σέλιδη έκθεση.


πωσ συνδεεται μια ηλεκτρικη κουζινα

stretch out jeans waist



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου