Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

γιώργος γιαννιάς - δεν πάει άλλο

Δεδομένου ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά αναμένεται ότι γύρω στις 6:30 μ. μ. θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα, από τα μικρά σε αριθμούς εκλογέων εκλογικά κέντρα, ενώ γύρω στις 8:30 μ. μ. αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα.


Όπως εκτιμάται, ο νέος πρόεδρος θα αναδειχθεί στον δεύτερο γύρο (4 Φεβρουαρίου), αφού δεν αναμένεται κάποιος υποψήφιος να εξασφαλίσει στον 1ο γύρο το 50+1% των ψήφων.


Σημειώνεται πως οι βασικοί υποψήφιοι είναι: Νίκος Αναστασιάδης, Νικόλας Παπαδόπουλος, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου. Αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις, αύριο ο νυν Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης θα περάσει πρώτος και με διαφορά στον δεύτερο γύρο. Το ζητούμενο είναι ποιος θα είναι ο αντίπαλός του. Ορισμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο και άλλες τον Σταύρο Μαλά. Ωστόσο, η διαφορά τους βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους.


μουσικό κατάστημα

μπρουσκο μελινα αχιλλεας μελι

Νίκος Αναστασιάδης, Νικόλας Παπαδόπουλος, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου, απευθύνθηκαν προς τον λαό καλώντας τον να προσέλθει στις κάλπες. Η προεκλογική εκστρατεία έληξε με αλληλοκατηγορίες για το μέλλον της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.


γιώργος γιαννιάς - δεν πάει άλλο

Σε οργανωτικό επίπεδο τα επιτελεία συνεχίζουν να δουλεύουν στο «κόκκινο», επιδιώκοντας την εξασφάλιση ψήφων της τελευταίας στιγμής. Το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι «αφενός η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των κομμάτων, που στηρίζουν την υποψηφιότητά τους και αφετέρου η αλίευση στα νερά των ψηφοφόρων της αποχής».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου