Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ταξιδι του μελιτος στο μεξικο

Ο Σαακασβίλι απελευθερώθηκε χθες από οπαδούς του ενώ βρισκόταν υπό κράτηση ως ύποπτος για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση.


επικαλαμιδες nike παιδικες

Αργότερα ο Σαακασβίλι είπε ότι η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα σε λάθος σκηνή στην βάση των οπαδών του δίνοντας έτσι συνέχεια στο σουρεαλιστικό κρυφτό στο οποίο επιδίδεται ο ίδιος με τις ουκρανικές δυνάμεις επιβολής του νόμου το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έσπασε ένα μπλόκο στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας.


Το σίριαλ απειλεί να φέρει σε δύσκολη θέση την φιλοδυτική ηγεσία του Κιέβου παρότι το κόμμα του Σαακασβίλι, το οποίο θέλει να απομακρύνει από την εξουσία τον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο στις επόμενες εκλογές, δεν έχει μεγάλη στήριξη σε εθνικό επίπεδο, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.


ταξιδι του μελιτος στο μεξικο

εισαγωγη γνωστου γ λυκειου

Ουκρανία: Διορία 24 ωρών έδωσε ο εισαγγελέας στον Σαακασβίλι για να παραδοθεί


Οι διαδηλωτές υπερασπίστηκαν το στρατηγείο τους, το οποίο στήθηκε τον Σεπτέμβριο, γεγονός που προκάλεσε συγκρούσεις στις οποίες τέσσερις αστυνομικοί και άγνωστος αριθμός πολιτών τραυματίστηκαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Κιέβου.


«Οι ακτιβιστές ξεκίνησαν να αντιστέκονται και προκάλεσαν τους αξιωματικούς της επιβολής του νόμου», προστίθεται στην ανακοίνωση που υπογραμμίζει ότι η αστυνομία ενήργησε έπειτα από εντολή του εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου