Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

πωσ να σερβιρω σαγκρια

Το δικαστήριο, με σύνθεση τακτικών δικαστών, αποφάσισε να αναστείλει υπό όρους την εκτέλεση της παραπάνω ποινής μέχρι να δικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο. Οι όροι που επιβλήθηκαν στον καθένα αφορούν την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα των Καρυών, μία φορά τον μήνα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


σπηλαιο στις σερρες

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιανουάριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης είχε κρίνει ένοχους τους δύο ζηλωτές μοναχούς, τον ηγούμενο Μεθόδιο για ηθική αυτουργία στα επεισόδια και τον μοναχό Αντύπα για κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών, έκρηξη, εμπρησμό κ. ά., καταδικάζοντας τον καθένα σε κάθειρξη 20 ετών. Το δικαστήριο - μάλιστα - είχε αποφασίσει να μην χορηγήσει ανασταλτικό στις εφέσεις τους.


πωσ να σερβιρω σαγκρια

Οι ίδιοι δεν είχαν παραστεί στη δίκη, ούτε και αποφάσισαν να παραδοθούν οικειοθελώς τις επόμενες μέρες στις Αρχές προκειμένου να οδηγηθούν στις φυλακές για την έκτισή της ποινής. Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, τα οποία όμως δεν εκτελέστηκαν, ενώ εκτιμάται ότι οι μοναχοί παρέμειναν όλο αυτό το διάστημα ταμπουρωμένοι στο μοναστήρι.


γνωστος τραγουδιστης σκοτωσε


μηχανικός παραγωγής και διοίκησης ξανθη

Την ανάδειξη του Μπαν Κι Μπουν ανακοίνωσε ο Πρύτανης Ντάγκλας Έλμεντορφ. Η θητεία του θα ξεκινήσει άμεσα και θα διαρκέσει ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο. Ο Μουν υπήρξε ο 8ος Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών από το 2007 έως το 2016. Η θητεία του έχει συνδυαστεί με σημαντικές μεταρρυθμίσεις για την ειρήνη, καθώς και την προώθηση πρωτοβουλιών για την κλιματική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο. Πριν τη θητεία του ως Γ. Γ., ο Μουν θήτευσε για πολλά χρόνια στο Υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας. Διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της χώρας του, κατά το 2004 - 2006.


thumbnail ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ


“Ο Μπαν Κι-Μουν έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε πολλά δημόσια αξιώματα και τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης για την θητεία του στην ηγεσία στον ΟΗΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας η διεθνής κοινότητα αντιμετώπισε πολλές και δύσκολες προκλήσεις - από την κλιματική αλλαγή, μέχρι τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες και δράσεις”, δήλωσε ο ´Ελμεντορφ. “Φέρνει μαζί του ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και εμπειρίας”. Με την ιδιότητά του ως Angelopoulos Fellow, ο Μουν θα αποτελέσει ενεργό μέλος της ακαδημαικής και επιστημονικής ζωής της Σχολής, συναντώντας φοιτητές, συνεργαζόμενος με μελετητές και διανοούμενους, δίνοντας διαλέξεις, δημιουργώντας συγγραφικό έργο και συμμετέχοντας σε δημόσιες συζητήσεις και φόρουμ.


φως στο διαστημα

φακες και θρεπτικα συστατικα

To Πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders δίνει τη δυνατότητα σε σημαντικούς, δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες που έχουν ολοκληρώσει την θητεία τους, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο πλαίσιο της διδασκαλίας και της έρευνας, στο Χάρβαρντ. [Μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα, ο πρώην Πρόεδρος του Μεξικού Felipe Calderon και η πρώην Πρόεδρος της Φινλανδίας Tarja Halonen].


μηχανικός παραγωγής και διοίκησης ξανθη

“Προσμένω την επιστροφή μου στη Σχολή Κέννεντυ, με εξαιρετικές αναμνήσεις από την περίοδο που ήμουν φοιτητής”, δήλωσε ο Μουν. “Το Angelopoulos Fellowship θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστώ την εμπειρία μου στον διεθνή χώρο, να έρθω σε επαφή με ακαδημαικούς και φοιτητές από την κοινότητα του Χάρβαρντ, και να συνεχίσω το έργο μου σε σημαντικά θέματα διεθνούς πολιτικής που αποτελούν και το πάθος μου”.


“Ο Μπαν Κι-Μουν είναι ένα από τους πιο επιτυχημένους διπλωμάτες, που έχει εργαστεί ακούραστα για την αντιμετώπιση και επίλυση μερικών από των πιο δύσκολων και παγκόσμιων προκλήσεων της εποχής μας,” δήλωσε ο Νίκολας Μπερνς ο οποίος μετέχει από πλευράς Χάρβαρντ στην διαδικασία του Angelopoulos Global Public Leaders Programme. “Είναι ένας πραγματικά αφοσιωμένος ηγέτης και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του κατά την παρουσία του εδώ στη Σχολή Κέννεντυ”.


To Πρόγραμμα Angelopoulos Global Public Leaders, δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Νομικό, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, πρώην Πρέσβυ εκ Προσωπικοτήτων της Ελλάδας και πρώην Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.


thumbnail ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 090417



Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι μέλος του Πρυτανικού Συμβουλίου της Σχολής Διακυβέρνησης Κέννεντυ και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης στη Σχολή Κέννεντυ, Mossavar-Rahmani Center for Business and Government.


“Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά που ο Μπαν Κι-Μουν επιστρέφει στο Χάρβαρντ, για το Angelopoulos Global Public Leaders. Η συμμετοχή του στο Πρόγραμμα, θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για αυτόν, να έρθει σε επαφή με τους Πανεπιστημιακούς, καθηγητές και φοιτητές ανταλλάσοντας ιδέες και να μοιραστεί μαζί τους την εμπειρία του και τα διδάγματα που έχει αποκομίσει με την κοινότητα του Πανεπιστημίου", δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου. "Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της ενθάρρυνσης στην μεταφορά πείρας και διάθεσης συμμετοχής στα διεθνή δρώμενα από σημαντικές προσωπικότητες. Για μένα προσωπικά, το Angelopoulos Global Public leaders είναι μια πρόσθετη διάσταση σ' αυτό που θεωρώ καθήκον προσφοράς".


χαριζω χε

Το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (World Heritage Site) μετονομάστηκε σε Μνημείο «Λέξης» Πολιτιστικής Κληρονομιάς καθώς στην επιγραφή η λέξη World είχε αντικατασταθεί από το Word (λέξη).


Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου συμμετείχε στο κλείσιμο των διήμερων εορτασμών της σημαντικότατης αυτής διάκρισης.


στησιμο πτυχιακης εργασιας

Παρά το λάθος, η τελετή ήταν φορτισμένη συγκινησιακά καθώς ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων προστατεύεται πλέον από την UNESCO.


χαριζω χε

κινεζικο εστιατοριο συνταγμα

4102089


Οι πινακίδες, που έχουν στηθεί, ενημερώνουν τους επισκέπτες – Έλληνες και ξένους – ότι αποτελεί διεθνές μνημείο και πληροφορεί για τους ιδιαίτερους συμβολισμούς, όχι μόνο για την ιστορία των ελληνιστικών και ρωμαϊκών χρόνων, αλλά και το χριστιανισμό.


4102084


τιμες εισιτηριων πλοιων κυλληνη ζακυνθος

"Θα σου αρπάξουμε το παιδί και θα το πουλήσουμε..." ήταν η καθημερινή απειλή των δυο Αφγανών στο κέντρο φιλοξενίας στη Μαλακάσα, σε μια από τις δυο γυναίκες που εκμεταλλεύονταν για να τις βιάζουν και να τις εκμεταλλεύονται σεξουαλικά. Και μάλιστα πάντα πριν τις παραδώσουν στον " πελάτη" είχαν φροντίσει με τη βία να τους δώσουν χασίς και αλκοόλ και σχεδόν μισολιπόθυμες τις μετέφεραν στο δωμάτιο που περίμενε ο πελάτης.


τιμες εισιτηριων πλοιων κυλληνη ζακυνθος

Οι δυο Αφγανοί είχαν υποβάλει κανονικά αίτημα αύλου και είχαν βρει μόνιμη στέγη και τροφή στο κέντρο φιλοξενίας στη Μαλακάσα.


Οι δυο γυναίκες διέμεναν στα διπλανά κοντέινερ περιμένοντας επίσης ποτέ θα εξεταστούν τα αιτήματα ασύλου που είχαν υποβάλει η μια στις 18 Ιανουαρίου και η δεύτερη στο 7 Μαρτίου.


λεχωνα σημασια

palace of westminster victoria tower

Κάθε μέρα οι Αφγανοί έφευγαν με το τρένο από το κέντρο φιλοξενίας και αφού κατέβαιναν στο κέντρο της Αθήνας, έβρισκαν πελάτες και έκλειναν τα ραντεβού. Είχαν μάλιστα νοικιάσει και ένα δωμάτιο στην οδό Λιοσίων στο οποίο είχαν βάλει μόνο στρώματα και κουβέρτες, ενώ πλήρωναν για ενοίκιο περίπου 100 ευρώ.


μαγια cinema χαλκιδα προγραμμα

Νωρίτερα, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας είχε αποφασίσει την άμεση αποφυλάκισή της μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της από τον Άρειο Πάγο.


αγιο ορος χαλκιδικη

Η 53χρονη γυναίκα, πέρασε περίπου ένα μήνα στη φυλακή προτού αποφυλακιστεί και εμφανώς ανακουφισμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων, ευχαρίστησε όλους όσοι τάχθηκαν στο πλευρό της.


μαγια cinema χαλκιδα προγραμμα

ορεινα θερετρα

katharistria


(Πηγή tvstar.gr)


Πλέον μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της καθώς πέρα από την καταδίκη που της επιβλήθηκε για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, βρίσκεται ουσιαστικά στο «μηδέν». καθώς όσα ένσημα μάζεψε τα είκοσι χρόνια που εργαζόταν θεωρούνται άκυρα.


«Την πράξη μου την παραδέχθηκα. Ψυχολογικά και σωματικά ήμουν χάλια. Δεν το είχα ξαναζήσει και φοβόμουν τι θα αντιμετωπίσω. Τρέμω ολόκληρη. Μου στάθηκαν κάποια κορίτσια. Ήταν συνέχεια δίπλα μου, μού λέγανε κάνε υπομονή. Ήμασταν εννέα αδέλφια, οι γονείς μας δεν μπορούσαν να μας μεγαλώνουν. Μας έστειλαν στο ορφανοτροφείο. Δούλεψα. Πολύ μικρή γνώρισα το σύζυγό μου, μού έδωσε αγάπη και οικογένεια που δεν είχα ποτέ. Όλη μου την αγάπη την έδωσα στα παιδιά μου. Όπως την στερήθηκα εγώ από την ορφάνια, το ορφανοτροφείο που δεν πέρασα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.




της νυχτας τα καμωματα τραγουδι

Ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα, όταν δύο νεαροί τον σταμάτησαν και με την απειλή ροπάλων τον λήστεψαν.


αυτοματος πωλητης παγωτου

Μετά την επίθεση, που σημειώθηκε - σύμφωνα με το permisospress. blogspot.gr - στην αερογέφυρα στο Πυρί της Θήβας, ο βουλευτής ενημέρωσε έντρομος την αστυνομία.


Παρόμοια περιστατικά είναι συχνά στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς λόγω της στενότητας του δρόμου, οι οδηγοί αναγκάζονται να μειώσουν ταχύτητα και οι δράστες το εκμεταλλεύονται για να τους ληστέψουν. Για αυτό το λόγο άλλωστε την χαρακτηρίζουν ως γέφυρα του τρόμου.


τζαμπο διαφημιση καλοκαιρι 2015

lhsteia


της νυχτας τα καμωματα τραγουδι

lhsteia1


κλεφτρα βιβλιων imdb

Τον Αντώνη Λάνθιμο αποχαιρέτησαν ο γιος του, σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αριάν Λαμπέντ, συγγενείς, φίλοι, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του από το χώρο του αθλητισμού.


ιλιαδα β γυμν σχημα του αδυνατου

Ο Αντώνης Λάνθιμος υπήρξε μπασκετμπολίστας στον Α. Ο. Παγκρατίου και την Εθνική Ελλάδος, τις δεκαετίες του '60 και του '70. Λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει από κοντά τις βραδιές των σημαντικών διακρίσεων του γιου του, ή το γάμο του με την Αριάν Λαμπέντ στο Λονδίνο.


φαρσα βορεια κορεα

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1944, αγωνιζόταν ως φόργουορντ (1.93μ) και ξεχώριζε για την πλαστικότητα των κινήσεων του. Στις δεκαετίες του '60 και του '70, ήταν από τα βασικά στελέχη στην ομάδα μπάσκετ του Παγκρατίου, ενώ είχε ασχοληθεί και με το βόλεϊ - επίσης - στην αθηναϊκή ομάδα.


Επί των ημερών τού Λάνθιμου, η ιστορική ομάδα κατετάγη στην πρώτη τριάδα της Α` εθνικής κατηγορίας. Ο Αντώνης Λάνθιμος, αποχώρησε από την ενεργό δράση το 1977, ενώ από το 1964 μέχρι το 1970, αγωνίσθηκε εννέα φορές με την εθνική ανδρών.


κλεφτρα βιβλιων imdb

Σύμφωνα με συνέντευξη που είχε δώσει, ο «Αστακός» τού άρεσε περισσότερο από τον «Κυνόδοντα». «Του το είπα στο τηλέφωνο, ότι για μένα είναι πολύ πιο ωραία αυτή η ταινία του απ’ όλες τις προηγούμενες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.


«Οι ταινίες του γιου μου έχουν περίεργη υπόθεση και ασχολούνται με το παράδοξο. Δεν ξέρω από πού αντλεί τα σενάρια για τις ταινίες του μαζί με τον φίλο του, Ευθύμη Φιλίππου. Καμιά φορά παρακολουθώ τις ταινίες του και απορώ και εγώ πώς τα σκέφτεται αυτά τα πράγματα», είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη, ο Αντώνης Λάνθιμος.


μεξικανικο φαγητο συνταγμα

Αυτό σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), που βασίζεται σε πρωτογενή δεδομένα τα οποία συνέλεξαν ερευνητές του Ινστιτούτου από τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ και αφορούν τις τιμές της μεγάλης εβδομάδας.


μεξικανικο φαγητο συνταγμα

Συγκεκριμένα η μέση τιμή του αρνιού την Μεγάλη Τρίτη διαμορφώνεται στα 5,50 ευρώ ανά κιλό και για το κατσίκι στα 6,50 ευρώ ανά κιλό.


delivery athens ohio food

εμβολιο νεογεννητου

Σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ, το μέσο τυπικό καλάθι του 2017 στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ υπολογίζεται σχεδόν στην ίδια τιμή σε σχέση με το 2016. Σημαντικό ρόλο για άλλη μια χρονιά διαδραματίζει η παρατηρούμενη το τελευταίο διάστημα ένταση των προσφορών και προωθητικών ενεργειών από τις αλυσίδες σουπερμάρκετ και τις προμηθευτικές εταιρείες με τη μορφή παροχής επιπλέον εκπτώσεων, εκπτωτικών κουπονιών, δωροεπιταγών κλπ, η οποία αφορά σχεδόν το σύνολο των εποχιακών προϊόντων και εκτιμάται ότι παρέχει επιπλέον όφελος περίπου 10% κατά μέσο όρο στους καταναλωτές, ενώ ο καταναλωτής που θα αφιερώσει χρόνο στην αναζήτηση αυτών των προσφορών μπορεί να εξοικονομήσει άνω του 20% της δαπάνης του.


Χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδόν σε όλα τα προϊόντα που συνθέτουν το τυπικό καλάθι του Πάσχα, την Μεγάλη εβδομάδα υπάρχει κάποια εκπτωτική προωθητική ενέργεια, αρκετές από τις οποίες φτάνουν και στο 50% της τιμής.


Παράλληλα φαίνεται ότι το εύρος των τιμών και προϊόντων που έχει να επιλέξει ο καταναλωτής είναι ιδιαίτερα μεγάλο ανάμεσα σε διαφορετικές αλυσίδες σουπερμάρκετ και διαφορετικά προϊόντα.


Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η εξάδα αυγών πωλείται από 1,19 ευρώ έως 2,46 ευρώ με ένα εύρος τιμής 52%. Οι ελληνικές ντομάτες πωλούνται το κιλό από 1,33 ευρώ έως 1,85 ευρώ με ένα εύρος τιμής 28%. Το αλεύρι για όλες τις χρήσης το κιλό από 0,65 ευρώ έως 0,97 ευρώ με ένα εύρος τιμής 33%. Τα 500 γρ. βούτυρο πωλούνται από 3,98 ευρώ έως 7,68 ευρώ με ένα εύρος τιμής 48%. Η φέτα (βαρέλι) πωλείται το κιλό από 5,68 ευρώ έως και 8,59 ευρώ με ένα εύρος τιμής 34%. Το γιαούρτι το κιλό πωλείται από 2,25 ευρώ έως 3,6 ευρώ με ένα εύρος τιμής 38%.


διας ναυπλιο τηλεφωνο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις άνεμους και χαλαζοπτώσεις αναμένονται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα.


κερατοειδης γιατροι

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:


friday i'm in love l

α. Αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Βελτίωση το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.


β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.


διας ναυπλιο τηλεφωνο

μικ σουμάχερ

Η επιχείρηση βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άρτας – Πρέβεζας. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση.


χαμαμ νεα φιλαδελφεια σουβλατζιδικο

Στην μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 21 άνδρες με 9 πυροσβεστικά οχήματα.


Την περιοχή έχει καλύψει νέφος καπνού, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που έχουν προκαλέσει την φωτιά.


fwtia3


μικ σουμάχερ

λαε μη σφιγγεις αλλο το ζωναρι

fwtia


fwtia1


πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr


καστορες φωτογραφιες

Ειδικότερα, οι δύο ανήλικοι μαζί με συνεργό τους, διέρρηξαν χθες τα ξημερώματα στην πόλη της Βέροιας ένα κατάστημα και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια, στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν και άλλο κατάστημα, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία και συνελήφθησαν.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και υφάσματα που χρησιμοποιούσαν για την κάλυψη των προσώπων τους.


καστορες φωτογραφιες

morocco wikipedia pl

Τονίζεται ότι συνελήφθησαν οι άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν και τις μητέρες των ανηλίκων παιδιών, ηλικίας 38 και 35 ετών, για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.



σαν μιγκέλ

αχαρναι φωτια

Το «πολιτικό περίπτερο» στήθηκε στην πλατεία πριν από οκτώ μέρες και σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που υπογράφεται από την «συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων», θα λειτουργεί προς ενημέρωση.


Το περίπτερο θα ενημερώνει «ενάντια στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κοινωνικό κανιβαλισμό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση.


παπαδοπουλος γιωργος αγνοουμενος

Το αυτοσχέδιο ΚΕΠ παραμένει στην θέση του και μέχρι ώρας δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση ή ανακοίνωση από το αρμόδιο υπουργείο.


φαρμακεια αθηνα σαββατο


αχαρναι φωτια

charlie chaplin movies on tv

H μαζική παραγωγή του UH-1H για τον στρατό των ΗΠΑ ξεκίνησε το 1967 και τρία χρόνια αργότερα, στο αποκορύφωμα των πολεμικών επιχειρήσεων στο Βιετνάμ, οι Αμερικανοί διέθεταν πάνω από 3.900 ελικόπτερα, τα δύο τρίτα από τα οποία ήταν Heuy. Μέχρι τη λήξη της γραμμής παραγωγής το 1982 κατασκευάστηκαν περίπου 5.500 ελικόπτερα εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αντίστροφη μέτρηση για τον συγκεκριμένο τύπο ξεκίνησε το 2004, όταν ο αμερικανικός στρατός ξεκίνησε την ταχεία εφαρμογή προγράμματος γενικής απόσυρσης.


2384297


επιπλοκεσ φρονιμιτη

(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


τι ειναι βεβαιωση αποδοσης αφμ

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinikos-stratos.com, ξεκίνησε την παραλαβή των ελικοπτέρων UH-1 το 1969, η οποία ολοκληρώθηκε το 1981. Ο στόλος της Αεροπορίας Στρατού, με την παραλαβή μερικών ακόμα μεταχειρισμένων από τον αμερικανικό στρατό το 1993, έφθασε να αριθμεί περίπου 100 ελικόπτερα του τύπου όμως σήμερα σχεδόν τα μισά μπορούν να θεωρηθούν επιχειρησιακώς διαθέσιμα.


charlie chaplin movies on tv

Βελτιωμένος τύπος ΑΒ-212


Το ελικόπτερο ΑΒ-212 είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας της Βell να δώσει στο τυπικό Ηuey μεγαλύτερη ισχύ - που μεταφράζεται σε βελτιωμένες επιδόσεις, αλλά και σε αυξημένη ασφάλεια που απορρέει από την υιοθέτηση δύο κινητήρων. Μία από τις λιγότερο εμφανείς διαφορές από τα UΗ-1/ΑΒ-205 αφορά και την τοποθέτηση του ουραίου στροφείου στη δεξιά πλευρά του ελικοπτέρου για βελτίωση των χαρακτηριστικών αντιστάθμισης της ροπής.


2384296


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Οι χειριστές που προορίζονται για το ΑΒ-212 πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμοι κυβερνήτες στο μονοκινητήριο Ηuey και στη συνέχεια μεταβαίνουν στο 4ο Τ. ΕΑΣ, όπου λειτουργεί το αντίστοιχο Σχολείο Μετεκπαίδευσης. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 3 εβδομάδες και εκεί ο χειριστής συμπληρώνει 10 ώρες προτού οριστεί συγκυβερνήτης. Στη συνέχεια δε και μετά τη συμπλήρωση 50 ωρών, είναι έτοιμος να μεταπηδήσει στη δεξιά θέση του θαλάμου διακυβέρνησης.



σουπια εγκυμοσυνη

«Η κόρη μου πετάχτηκε έξω από το ελικόπτερο. Μπλέχτηκε στα καλώδια και το κάθισμά της προσγειώθηκε όρθιο στο έδαφος. Αυτό που έγινε ήταν θαύμα. Κρίμα για τα άλλα τα παιδιά» λέει η μητέρα της Βασιλικής Πλεξίδα και προσθέτει:


σουπια εγκυμοσυνη

«Ο αστυνομικός που την βρήκε έκανε το σταυρό του και έλεγε ότι είναι θαύμα. Όταν την βρήκαν είχε τις αισθήσεις της, κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της. Ήταν σοκαρισμένη. Οι γιατροί μας είπαν ότι έχει ένα μικρό κάταγμα στη λεκάνη και εκδορές στα χέρια. Έχει επαφή με το περιβάλλον και μιλάει».


αντικλεπτικο τρειλερ



ο ιδιος ανθρωπος που με γοητευσε




αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων

Τα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως, πετώντας μεταξύ Χίου και Σάμου.


Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, δύο τουρκικά F-16 και δύο τουρκικά F-4 του σχηματισμού πέταξαν πάνω από την Κίναρο στα 26.000 πόδια στις 16:23 μ. μ., και ακολούθησαν 3 λεπτά αργότερα τα δύο τουρκικά F-16 του σχηματισμού, που πέταξαν πάνω από το νησί στα 22.000 πόδια.


Η Πολεμική Αεροπορία απογείωσε δύο ζεύγη αεροσκαφών F-16 από την 133η σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι και την 130ή σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο αντίστοιχα, για αναγνώριση και αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκαφών.


αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων

νυχτερινη κνιδωση

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με την σειρά του, μέσω twitter αντέδρασε έντονα στις παραβιάσεις.


αλεξης νειρος βιογραφικο

«Οι παραβιάσεις ημέρα πένθους των Ελληνικών ΕΔ για τη θυσία 4 αξιωματικών σήμερα και ενός στρατιώτη εχθές δείχνουν την ποιότητα των Τούρκων», ανέφερε με δεικτικό τρόπο.



Οι παραβιάσεις ημέρα πένθους των Ελληνικών ΕΔ για τη θυσία 4 αξιωματικών σήμερα και ενός στρατιώτη εχθές δείχνουν την ποιότητα των Τούρκων.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 19 Απριλίου 2017

ορω αρχαια ομορριζα

Οι δυο Χιώτες αναγνωρίσθηκαν από τα θύματά τους ενώ ένα από αυτά μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο του νησιού.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενοι, εκτός της απρόκλητης επίθεσης και της σωματικής βλάβης, ο ένας για αντιποίηση Αρχής αφού δήλωνε αστυνομικός ο δε άλλος για αντίσταση κατά της Αρχής, εξύβριση και απειλή για τα όσα έπραξε κατά τη σύλληψη του. Οι παραπάνω μαζί με άλλους γνωστούς ακροδεξιούς είχαν πραγματοποιήσει και επιθέσεις με πέτρες κατά του καταυλισμού στη Σούδα.


ψηφισμα αρχαια σημασια

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, νωρίτερα είχαν παρεισφρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής Αγίας Αννας Καπέλα, στο δημαρχιακό κατάστημα της Χίου, εναντίον της δραστηριότητας ισπανικής μη Κυβερνητικής Οργάνωσης στο νησί.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Χίου ψήφισε, χθες Πέμπτη το βράδυ, κατά πλειοψηφία, πρόταση του δημάρχου με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στην ενοικίαση χώρου της πρώην Κλινικής Αυγουστή, που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό της Σούδας, από την ισπανική ΜΚΟ Salvamento Maritimo Humanitario (SMH). Σημειώνεται ότι η SMH έχει σαν στόχο τη δημιουργία Κέντρου πληροφόρησης και παροχής υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας.


ορω αρχαια ομορριζα

μιχαλης σαραντης σειρες

Κάτοικοι της περιοχής, συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέτοντας ψήφισμα, με το οποίο εξέφραζαν την αντίθεσή τους «στη λειτουργία μιας πρόσθετης δομής, οποιασδήποτε μορφής και μάλιστα από ΜΚΟ». Παρά την παρουσία της αστυνομίας, κατά τη συνεδρίαση δεν έλειψαν οι εντάσεις.


Όπως κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος του ΚΚΕ Γιώργος Αμπαζής, προπηλακίστηκε την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει στο Δημοτικό Κατάστημα.
Οι τοποθετήσεις των συμβούλων συνοδεύονταν με χειροκροτήματα από το ακροατήριο, αλλά και με γιουχαΐσματα όταν δεν άρεσαν αυτά που λέγονταν, όπως η τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου της «Χιακής Συμπολιτείας», Δέσποινας Τσαρδάκα, που έθεσε θέμα νομιμότητας της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για μια ιδιωτική απόφαση εκμίσθωσης ακινήτου. Μάλιστα, μια γυναίκα από τους συγκεντρωμένους πήρε αυθαίρετα τον λόγο για να καταλήξει σε «ντροπή» και «φτου σας» προς τους συμβούλους.


οργανισμός χρηματοδοτήσεως στέγης παραλίμνι

Αυτή τη φορά το πρακτορείο Dogan... ανακάλυψε ένα νέο περιστατικό στα Ίμια, όπου ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής φαίνεται να καταδιώκει και να εκδιώκει σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, το... επεισόδιο σημειώθηκε στις 18 Απριλίου.


αποβολη και πονοι περιοδου

Στο βίντεο που δημοσιεύει το πρακτορείο το ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής πλησιάζει τα Ίμια και τότε το τουρκικό λιμενικό το εκδιώκει εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων. Βέβαια, δεν γίνεται γνωστό που γυρίστηκε το βίντεο και πώς.


οργανισμός χρηματοδοτήσεως στέγης παραλίμνι

Η απάντηση της ελληνικής πλευράς ήταν άμεση και ξεκάθαρη: Το περιστατικό δεν υπήρξε ποτέ και το δημοσίευμα εντάσσεται στα επικοινωνιακά παιχνίδια των Τούρκων.



εφεση κωδικας διοικητικης δικονομιας

ηρακλειο προς νησια

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.


ειδικη διαπαιδαγωγηση τι ειναι

Στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, ενώ άγνωστη είναι μέχρι στιγμής η αιτία της φωτιάς.


ηρακλειο προς νησια

μαθε να αγαπας βητα πεις στιχοι


Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην Τ. Κ. Αγόριανης Λακωνίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 22 Απριλίου 2017

δεσποινα παρδαλη

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.


επιβλαβεις συμπεριφορες

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


γιώργο ζαμπέτα

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.


Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.


δεσποινα παρδαλη

Θερμοκρασία: από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι με ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά.


Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 4 έως 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος και στα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά στο Ιόνιο αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.



ζωδια 20 σεπτεμβριου 2015

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


δομησης εκτος σχεδιου

ζυγωματικα πρηξιμο

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου.


ζωδια 20 σεπτεμβριου 2015

Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικούς όμβρους και βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.


Θερμοκρασία: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: ασθενείς και από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.



δρομολογια ηγουμενιτσα ιταλια

Ειδικότερα, ο 'Αρειος Πάγος ακολουθώντας προγενέστερη απόφασή της Ολομέλειας του έτους 2015, αποφάνθηκε ότι μπορεί να ελέγχει αναιρετικά αν η αποζημίωση που επιδικάζεται από το Εφετείο είναι υπερβολικά μεγάλη ή υπερβολικά μικρή και σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι ισχύει ένα από τα δύο αυτά θα αναπέμπει την υπόθεση στο Εφετείο για νέα κρίση.


τεσσερις εποχες αποκριατικες στολες

Αναλυτικότερα, ο 'Αρειος Πάγος αναίρεσε αντίστοιχες εφετειακές αποφάσεις: τη μεν πρώτη καθώς το ποσό της αποζημίωσης που είχε επιδικαστεί ήταν πολύ μεγάλο και τη δεύτερη επειδή ήταν πολύ μικρό.


Ο 'Αρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του Εφετείου ως προς το ύψος της αποζημίωσης (χρηματικής ικανοποίησης) για ηθική βλάβη δεν πρέπει να παραβιάζει τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, ούτε «να υπερβαίνει τα ακραία όρια της διακριτικής ευχέρειας, που αποτελεί, γενική αρχή του δικαίου», αλλά ούτε και να παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


δρομολογια ηγουμενιτσα ιταλια

επικινδυνα κολπα

Συγκεκριμένα, η μια απόφαση (90 / 2017) αφορούσε χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης, που υπέστησαν από την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά του οδηγού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου των προσφευγόντων γονέων και αδελφού. Ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης, επιδικάστηκαν στους δύο γονείς από 60.000 ευρώ και στον αδελφό 30.000 ευρώ.



σαλτσα απο κρεας

Συχνά είναι τα φαινόμενα να κρέμονται από τα κάγκελα για αρκετές ώρες και όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, να πηδούν στο εσωτερικό του λιμένα και τρέχουν να μπουν στις νταλίκες, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του tempo24.gr.


t2


(Πηγή: tempo24.gr)


σαλτσα απο κρεας

προσομοίωση ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

που εισαι αδαμοπουλου

Από τη μέσα πλευρά του λιμανιού, όμως, περιμένουν οι άνδρες Ασφάλειας του λιμανιού και των λιμενικών, οι οποίοι τους απομακρύνουν.


t3


(Πηγή: tempo24.gr)


t4


(Πηγή: tempo24.gr)


t5


(Πηγή: tempo24.gr)


t6


(Πηγή: tempo24.gr)


speedo γυαλια ηλιου

Για την εκτέλεση των εργασιών που θα διαρκέσουν 2 μήνες, έχουν εξασφαλισθεί χορηγίες που θα καλύψουν μέρος των αναγκών προμήθειας υλικών και παροχής υπηρεσιών.


Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, «το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ», το θωρηκτό της νίκης, είναι το «ζωντανό» ιερό μας κειμήλιο που από την παραλαβή του έως σήμερα δεν υπέστειλε από τον ιστό του την ελληνική σημαία, Το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» ενσαρκώνει μια ακατάλυτη πορεία στους αιώνες, μια συνεχή πάλη με τους εχθρούς της πατρίδας και το υγρό στοιχείο. Είναι το μοναδικό, «εν ζωή», πολεμικό πλοίο που συμμετείχε ενεργά στους δύο παγκοσμίους πολέμους και ολοκλήρωσε την αποστολή που ανέλαβε το 1912 στο Αιγαίο, συμμετέχοντας πανηγυρικά το 1945 στους πρώτους εορτασμούς της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα.


speedo γυαλια ηλιου

Η απόκτηση του πραγματοποιήθηκε με δωρεά του εθνικού ευεργέτη Γεώργιου Αβέρωφ κατά το 1/3 του συνολικού κόστους του, ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από το ταμείο εθνικού στόλου και από έρανο των απανταχού Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας.


υπερασπιζομαι στα αγγλικα

θεε μου τι σου καναμε συντελεστες

Είναι το πλοίο που αποτέλεσε τεχνολογικό επίτευγμα της εποχής του και συνετέλεσε καταλυτικά στη νίκη των Ελλήνων κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους, καταναυμαχώντας τον οθωμανικό στόλο στις ναυμαχίες της ΕΛΛΗΣ (3 Δεκεμβρίου 1912) και της ΛΗΜΝΟΥ (5 Ιανουαρίου 1913), υπό την χαρισματική ηγεσία και την επιδέξια ναυτοσύνη του ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη».


Αξίζει να σημειωθεί ότι το θωρηκτό Γ ΑΒΕΡΩΦ επισκέπτονται 60.000 άτομα, Έλληνες και ξένοι, εκ των οποίων οι 25.000 είναι μαθητές, αριθμός που βαίνει συνεχώς αυξανόμενος.


μανταλος πετρος βραχαλη

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες που τα παιδιά τους:


-έχουν γεννηθεί το έτος 2012 και 2013 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο νηπιαγωγείο της περιοχής τους.


γαζελα υαινα

-έχουν γεννηθεί το 2011 να κάνουν αίτηση εγγραφής στο δημοτικό σχολείο της περιοχής τους.


μανταλος πετρος βραχαλη

Επισημαίνεται ότι:


τεχνικη πηλου

-Τα νηπιαγωγεία δέχονται όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων.


-Δεν χρειάζεται οι γονείς να προσκομίσουν πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών. Τα πιστοποιητικά αναζητούνται από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου από το Πληροφοριακό σύστημα «myschool» δίνοντας ο γονέαςτα παρακάτω στοιχεία: α. επώνυμο μαθητή β. όνομα μαθητή γ. όνομα πατέρα δ. όνομα μητέρας ε. ημερομηνίαγέννησης.


-Όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δύναται να λειτουργήσουν με ολοήμερο πρόγραμμα.


-Οι γονείς θα προσκομίσουν το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α. Δ.Υ. Μ.).


Σημειώνεται ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 η διδασκαλία των μαθημάτων θα λήξει την Πέμπτη 15-6-2017, ημέρα κατά την οποία θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου και θα αποσταλούν οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ’ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια.


Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.


βιομηχανικα φιλτρα νερου

Ειδικότερα, οι δράστες μετέφεραν τους μετανάστες από τη Βολισσό στα Ψαρά, προκειμένου να μπουν σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Χίος-Οινούσσες-Ψαρά-Πειραιάς και να απεγκλωβιστούν από το νησί.


Η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκαν στα Ψαρά οκτώ μετανάστες την ώρα που έμπαιναν στο πλοίο. Κρατήθηκαν και την Τρίτη, μεταφέρθηκαν με το πλοίο της γραμμής στην Χίο, όπου υπέδειξαν τους δύο Χιώτες ως τα άτομα που τους μετέφεραν με ταχύπλοο σκάφος από το Μάναγρο της Βολισσού, στα Ψαρά.


Μάλιστα, οι οκτώ δήλωσαν ότι πλήρωσαν από 200 ευρώ για να μεταφερθούν στα Ψαρά, καθώς τους πληροφόρησαν ότι εκεί οι έλεγχοι ήταν πιο χαλαροί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


βιομηχανικα φιλτρα νερου

Η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν η πράξη των δυο Χιωτών είχε επαναληφθεί στο παρελθόν και αν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι.


ξεχασα τον κωδικο του facebook μου

ιδιωτικα πανεπιστημια φυσικοθεραπεια

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

κυκλοσ χρηματιστηριακη αεπευ

Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο, μετά τις αλλαγές που έφερε ο νόμος 4446/2016, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτώσεων, έτσι όπως ήταν γνωστό (1ο δεκαήμερο Μαΐου και 1ο δεκαήμερο Νοεμβρίου), έχει πλέον τροποποιηθεί.


αν νιωσεις μοναξια να ψαξεις να με βρεις

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο, ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται καταρχήν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ωστόσο μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε περιφερειακή ενότητα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού εμπορικού συλλόγου και δημοσιεύεται έως την 1η Δεκεμβρίου του έτους που προηγείται της εφαρμογής των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων.


EKPTOSEIS 2


κυκλοσ χρηματιστηριακη αεπευ

((EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)


λιβανέζικα γλυκά λευκωσία

Οι οριζόμενες εκπτωτικές περίοδοι διαρκούν συνολικά 30 ημέρες ετησίως (άρα μπορούν να «σπάσουν» σε δύο 15νθήμερα ή τρία 10ήμερα ή 10 τριήμερα κ. ο.κ.). Σε αυτές, σύμφωνα με την σχετική διάταξη του ν. 4177/2013 περιλαμβάνονται 2 Κυριακές προαιρετικής λειτουργίας, που καθορίζονται επίσης με απόφαση του κάθε αντιπεριφερειάρχη. Στις περιφερειακές ενότητες στις οποίες η ως άνω απόφαση δεν έχει εκδοθεί, ισχύουν τα πρώτα 15νθήμερα Μαΐου και Νοεμβρίου, ενώ επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Μαΐου και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.


Οι αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών μπορούν γενικώς να εκδοθούν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, όπως προαναφέρθηκε, πλην όμως, ειδικά για φέτος, πρώτη φορά εφαρμογής του νέου νόμου, η απόφαση έπρεπε να εκδοθεί μέχρι 22 Μαρτίου. Έως τις 22 Μαρτίου λοιπόν εκδόθηκαν οι εξής αποφάσεις και κατ' ακολουθία ορίστηκαν για τους συγκεκριμένους νομούς οι παρακάτω ημερομηνίες:


1 - 15 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου
- Νομός Ηλείας
- Νομός Καστοριάς
1 - 15 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 14 Μαΐου
- Δήμος Παιονίας (Νομού Κιλκίς)
1 - 13 Μαΐου και 26 - 28 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου
- Νομός Δράμας
1 - 10 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου
- Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
- Νομός Χαλκιδικής
- Νομός Λαρίσης
- Νομός Τρικάλων
- Νομός Μαγνησίας
- Νομός 'Αρτας
- Δήμος Κιλκίς
2 - 11 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου
- Νομός Καρδίτσας


Αττική...


Στις λοιπές περιοχές της χώρας, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι Νομοί Αττικής και Αχαΐας, οι εαρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν από την 1η έως την 15η Μαΐου με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, 7 Μαΐου.


Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την συγκεκριμένη Κυριακή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).


Οι ημέρες των εκπτωτικών περιόδων είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Κατ' ακολουθία, ως ημέρα έναρξης δεν θα είναι η πρώτη Μαΐου, η οποία καθορίστηκε ως αργία με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά η Τρίτη, 2 Μαΐου. Αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017.


EKPTOSEIS 3


(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)


Πρόστιμα


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (άρθρο 21 ν. 4177/2013), σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.


Στην επιβαρυντική περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.


Αρμόδιες ελεγκτικές αρχές σύμφωνα με το νόμο είναι:
α) Οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
β) Οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
γ) Οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
δ) Οι διευθύνσεις Ανάπτυξης των Περιφερειών.
στ) Οι Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος, στη ζώνη δικαιοδοσίας τους.


Αρμόδια αρχή για την επιβολή των προστίμων είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης («κρατικός περιφερειάρχης»), όπου διαπιστώνεται η παράβαση. Οι αρχές αυτές ελέγχουν την εφαρμογή τόσο της νομοθεσίας για τις εκπτώσεις και προσφορές όσο και αυτής που αφορά στις Κυριακές.»


τόκοι (προ φόρου) ημεδαπής προέλευσης 667

Συγκεκριμένα, ο λαχανόκηπος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε σε έκταση δύο στρεμμάτων, περιλαμβάνοντας όλα τα σύγχρονα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν εδώδιμο κήπο. O σχεδιασμός, η διαμόρφωση και η κατασκευή του πρότυπου λαχανόκηπου έγιναν σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, από εξειδικευμένους επιστήμονες της εταιρείας Ecoscapes και με την ευγενική υποστήριξη της JT International.


Ο δήμος Αμαρουσίου, έχοντας πείρα στη δημιουργία λαχανόκηπων, αλλά και η JTI, γνωστή για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παρέδωσαν στις οικογένειες των νέων καλλιεργητών, σε ειδική τελετή τον Πρότυπο Δημοτικό Λαχανόκηπο, προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, που θα μπορούν να περιηγηθούν στο χώρο, να έλθουν κοντά στη φύση, να γνωρίσουν τις τεχνικές φύτευσης και καλλιέργειας και να αντιληφθούν την αξία της επαφής και της δημιουργίας στη φύση.


κρατα το σοου μαιμου lyrics

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, τόνισε κατά την παράδοση: «Βασικό μέλημά μας ήταν εξ αρχής η αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων του Δήμου μας, ώστε οι πολίτες να βρίσκουν δημιουργική διέξοδο, απασχόληση και ταυτόχρονα να συνυπάρχουν με άλλους ανθρώπους στο φυσικό περιβάλλον. Η επαφή με το φυσικό περιβάλλον, εξάλλου, προσφέρει σημαντικά οφέλη, αφού αποδεδειγμένα βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. Ειδικά για τους νέους και τα παιδιά μας, ο Πρότυπος Δημοτικός Λαχανόκηπος Αειφόρου Καλλιέργειας αποτελεί ένα υγιές παράδειγμα συνύπαρξης και αλληλεγγύης. Και αυτό γιατί οι καλλιεργητές είναι οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, εξασφαλίζοντας έτσι προϊόντα που καταναλώνουν καθημερινά, ενώ παράλληλα ένα μέρος της παραγωγής διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Συσσίτιο του Δήμου μας».


τόκοι (προ φόρου) ημεδαπής προέλευσης 667

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ 2


χοντα σιβικ καρ

Μάλιστα, ο ίδιος, αναφερόμενος, στην υποστήριξη της εταιρείας JT International, σημείωσε: «Μέσω των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, δημιουργήσαμε τον ανοικτό αυτόν χώρο, που ευνοεί τη διάδραση μεταξύ των πολιτών και στον οποίο συνυπάρχουν η αισθητική με τη χρησιμότητα και τη λειτουργικότητα. Με τέτοιες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, αναβαθμίζουμε το φυσικό περιβάλλον, ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή, καλλιεργούμε πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού και βγαίνουμε, τελικά, ενωμένοι και νικητές ως κοινωνία».


ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ 3


Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της JTI κ. Edoardo Voletti από την πλευρά του σημείωσε: «Η απόφασή μας να υποστηρίξουμε το έργο του Δήμου Αμαρουσίου, αναλαμβάνοντας την ανάπλαση και αναβάθμιση του δημοτικού λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα, εντάσσεται στο πλέγμα μιας σειράς πρωτοβουλιών της εταιρείας, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών της ελληνικής κοινωνίας. Ο Πρότυπος Δημοτικός Λαχανόκηπος συνιστά για την JTI ένα έργο μακράς πνοής, εισάγοντας ένα νέο μοντέλο λειτουργίας που προάγει τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα. Με το έργο αυτό, επιδιώκουμε τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας για παρόμοιες δράσεις».


Δείτε τι δήλωσαν αποκλειστικά στο CNN Greece ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της JTI κ. Edoardo Voletti και ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης:



αγροτεμαχια πωληση μαγνησια

Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας εμφανίστηκε στις Αρχές για να καταγγείλει - την δήθεν - εξαφάνιση του παιδιού του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και η εξήγηση του 60χρονου ότι άνοιξε τη πόρτα το βράδυ και έφυγε, δεν έγινε πιστευτή.


ελληνική πολιτική παιδεία

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του παιδιού ήταν ασφυκτικός μπορεί όμως η αιτία να ήταν και ο στραγγαλισμός. Σήμερα, Παρασκευή στη νεκροψία θα διαπιστωθεί η ακριβής αιτία.


ψαλτικη αγιου ορους

Στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν πολλά χάπια καθώς ο πατέρας φαίνεται ότι έπασχε από κατάθλιψη και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.


αγροτεμαχια πωληση μαγνησια

Οι πρώτες εικόνες


Η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.


5Image


(Λευτέρης Παρτσάλης)


1 copy copy


(Λευτέρης Παρτσάλης)


kados2


(Λευτέρης Παρτσάλης)


Το χρονικό της υπόθεσης


Το πρωί της Πέμπτης σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού από την εξαφάνιση - μυστήριο της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη.


9874


Ο πατέρας της μικρής, ισχυρίστηκε ότι το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως το παιδί είχε χαθεί. Όμως καθυστερημένα κι αφού πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.


stella


Το εξάχρονο κοριτσάκι έπασχε από κινητικά προβλήματα. Για την εξαφάνιση μίλησε στο CNN Greece η μητέρα της Στυλιανής Εικοσπεντάκη, δίχως ωστόσο να ρίξει φως εκείνη τη στιγμή στην υπόθεση.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στο CNN Greece δεν γνώριζε τι είχε γίνει καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο.


Ωστόσο, όπως είπε, υπήρχε αναστάτωση στο σπίτι, με συρτάρια ανοιγμένα και τα χρυσαφικά της να λείπουν, παρότι, όπως σημείωσε, δεν υπήρξε παραβίαση της εξώπορτας.


spiti4


εθνικη τραπεζα επιτοκια στεγαστικων δανειων

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Νικόλ Παπάζογλου


Η νεκροψία του ιατροδικαστή που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή έδειξε ότι ο 60χρονος είχε κλείσει το στόμα και τη μύτη του παιδιού, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία ο πατέρας της εξάχρονης φαίνεται να πέταξε στους κάδους κοσμήματα της γυναίκας έτσι ώστε να ισχυριστεί το σενάριο της διάρρηξης.


σχολεία δούκα

Φωτογραφίες και βίντεο του κατηγορούμενου από την Ευελπίδων



εθνικη τραπεζα επιτοκια στεγαστικων δανειων




δραστική ουσία augmentin

βιβλίο δασκάλου γλώσσας γ δημοτικού

«Εξ αιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ ασχολούμουν αποκλειστικά με τον Μάριο και η γυναίκα μου με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική», είπε κατά την απολογία του ο δολοφόνος της κόρης του και συνέχισε:


συντάξεις νατ φεβρουαρίου 2015

η πιστη ειναι προσωπικη υποθεση


Εκείνο το βράδυ μόλις φτάσαμε σπίτι της είπα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο. Πήρα τα χάπια μου και ήπια ποτήρι κρασί. Παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο. Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει, γιατί ήθελε τη μαμά της. Άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει.



kados2 copy copy


«Τα έχασα, τρομοκρατήθηκα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα έβαλα τη Στέλλα σε μία από αυτές τις σακούλες ξεκινώντας από το κεφάλι της και καταλήγοντας στα πόδια. Θέλω να σας πω δηλαδή ότι η σακούλα έκλεινε στα πόδια της (...) Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω» ανέφερε στους αστυνομικούς.


βιβλίο δασκάλου γλώσσας γ δημοτικού


γενικο νοσοκομειο ηλειασ νοσηλευτικη μοναδα αμαλιαδασ

Οι δικαστικές διαμάχες των δύο πλευρών είναι συχνές, όμως αυτή την φορά η μήνυση της ΧΕΝ στην πρώην ενοικιάστρια και τον εγγυητή του μισθώματος έγινε για την διεκδίκηση αποζημίωσης για τους βανδαλισμούς στο ακίνητο.


παραξενα και ομως αληθινα βιβλιο

Η ταμίας της Ένωσης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ήταν ιδιαίτερα καυστική στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκε η σχετική αγωγή. «Η χρήση του σπιτιού έγινε από τον Νοέμβριο του 2006, αλλά αρχικά ενοίκιο πλήρωνε η τεχνική εταιρία που έφτιαχνε το δικό της σπίτι. Από το 2010 ανανεώσαμε με την ίδια. Η Δήμητρα Λιάνη ήταν συστηματικά δύστροπη στην καταβολή μισθωμάτων», είπε και συνέχισε:


σπουδες στην διπλωματια

«Τον Νοέμβριο του 2013 καταγγείλαμε τη μίσθωση λόγω μη πληρωμής των μισθωμάτων. Εκείνη, παρά την παρέλευση της προθεσμίας, δεν παρέδιδε το μίσθιο και ασκήσαμε αγωγή με την οποία πετύχαμε την αποβολή της τον Σεπτέμβριο του 2014».


Εικόνα καταστροφής στο σπίτι


Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η Ο. Γ. ανέφερε: «Το μίσθιο ήταν σε χείριστη κατάσταση. Πρόκειται για κατοικία σε συγκρότημα στην Εκάλη γύρω στα 330 τ. μ. Όταν μπήκαμε μέσα, υπήρχε έντονη δυσοσμία, υγρασία παντού, έλειπαν καπάκια από τουαλέτες και γενικά ήταν ένα σπίτι βανδαλισμένο! Το σπίτι ήταν κατασκευής 2005. Βλέποντας σε ποια κατάσταση αποδόθηκε το μίσθιο βάλαμε μηχανικό να υπολογίσει την ζημιά. Το κόστος για να το επαναφέρουμε ήταν πολύ μεγάλο και αποφασίσαμε να το πουλήσουμε. Φυσικά, επειδή ήταν σε τέτοια κατάσταση πωλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή. Για την ακρίβεια, πωλήθηκε στις 450.000 ευρώ αντί 600.000, λόγω των ζημιών».


γενικο νοσοκομειο ηλειασ νοσηλευτικη μοναδα αμαλιαδασ

Υπεράσπιση της κ. Λιάνη από στενό φίλο της


εξαγωγή φρονιμίτη ξηρο φατνιο

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:


Αττική


εξαγωγή φρονιμίτη ξηρο φατνιο

Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και κατά περιόδους στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


στα νοτια κουμαντο η 7

τσιντζινα

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες στα ορεινά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες στα ορεινά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες στα ορεινά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


μαγιο πλεκτα 2013

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο παιδοκτόνος χωρίς να ζητήσει συγγνώμη και χωρίς να πει ότι μετάνιωσε για το φρικτό έγκλημα που στέρησε τη ζωή της 6χρονης Στέλλας.


Ο 61χρονος επιμένει στον ισχυρισμό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Επικαλέστηκε μάλιστα ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς από την παιδική του κιόλας ηλικία όταν παρασύρθηκε από ένα συντοπίτη του.


κορμος σοκολατας με κουβερτουρα και μπισκοτα

αριθμογραμμη για το θρανιο α δημοτικου

«Στην πιο ευαίσθητη ηλικία μου περίπου 6-7 ετών εξαπατήθηκα από συντοπίτη μου ενήλικα, ο οποίος με παρέσυρε σε απομονωμένο χώρο και διέπραξε εις βάρος μου ό, τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί πάνω στη σωματική μου - ψυχική μου - πνευματική μου ακεραιότητα. Ουδέποτε αποκάλυψα το δυσβάσταχτο αυτό μυστικό μου μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε με ό, τι φοβερές συνέπειες αυτό συνεπάγεται».


Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι το οικογενειακό του περιβάλλον ουδέποτε τον στήριξε σε σχέση με το συμβάν.


μαγιο πλεκτα 2013

«Ουδέποτε είχα όχι ειδική ψυχολογική υποστήριξη για το θέμα αυτό, αλλά ούτε από οικογενειακό ή στενό μου φιλικό μου περιβάλλον έτυχα κάποιας
ευεργετικής συμπαράστασης». Τονίζει μάλιστα ότι μεγάλωσε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς η οικογένειά του ήταν πολυμελής.


Σταθμός για την ψυχολογική κατάσταση του παιδοκτόνου σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν ο χωρισμός του με την πρώτη του σύζυγο.


«Αρχές της δεκαετίας 90 παντρεύτηκα τη σύζυγο μου Ελληνίδα του Καναδά με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Από το γαμο αυτό απέκτησα 2 τέκνα, ηλικίας 25 η θυγατέρα και 23 ο γιος μου σήμερα, πλήρως αποκατεστημένα


Ο χωρισμός μου με την πρώτη σύζυγο οπωσδήποτε σηματοδότησε τα ξεκινήματα μιας περιόδου καταθλίψεως μου που βαθμιαία έκτοτε με έχει κατακυριεύσει»


Όπως διευκρινίζει μετά τον γάμο του με την νυν σύζυγό του τα ψυχολογικά του προβλήματα συνεχίστηκαν και εντάθηκαν, γι’ αυτό και επανειλημμένα επισκέφτηκε τα κεντρικά ιατρεία της αστυνομικής υπηρεσίας από το 2012 έως σήμερα.


Ο 61χρονος υποστηρίζει πως θα καταθέσει τους σχετικούς φακέλους των επισκέψεών του, ενώ ήδη ένας από τους γιατρούς αναφέρει ότι τον έχει επισκεφθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και προσθέτει περιστατικό όπου κατά την κράτηση επιχείρησε να αυτοκτονήσει, υποστηρίζοντας ότι έχει καταγραφεί περιστατικό αφαίρεσης μαύρης σακούλας από το προσωπικό καθαρισμού.


«Αισθάνομαι έντονα συναισθήματα υποτιμήσεως από το οικογενειακό περιβάλλον»


"Αισθάνομαι τα τελευταία χρόνια έντονα συναισθήματα υποτιμήσεως μου, απαξιώσεως μου και έλλειψης ευγνωμοσύνης από τα πρόσωπα που αποκαλούνται στενό οικογενειακό περιβάλλον, παρότι θεωρώ να έχω συνεισφέρει πάντα γενναιόδωρα προς αυτά", δήλωσε ο 61χρονος χωρίς να διευκρινήσει σε ποιον αναφέρεται, ενώ στη συνέχεια στράφηκε και εναντίον την συζύγου του:



Σκεφτείτε ότι ακόμα και τώρα στη ΓΑΔΑ με επισκέφθηκε η τωρινή συζυγός μου, μου ζήτησε τις πιστωτικές μου κάρτες και τα πιν και εντελώς καλοπροαίρετα της τα παρείχα, προκειμένου όπως αποκαλύφθηκε την επομένη με αυτά να πληρώσει το δικηγόρο που σήμερα μαθαίνω ότι εμφανίζεται στα κανάλια και χωρίς να έχει λάβει επίσημα αντίγραφα της δικογραφίας με στιγματίζει (τι εύκολος στόχος πρέπει να είμαι πεσμένος κάτω!!) δηλώνοντας εμφατικά πόσο ψεύτικες είναι οι αιτιάσεις μου περί καταθλίψεώς μου.



Ο 61χρονος υποστηρίζει πως τη στιγμή του εγκλήματος ήταν εκτός συνειδητότητας.


"Την επίμαχη ημέρα και ώρα που έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν της ανθρωποκτονίας από μένα σε βάρος της ανήλικης κόρης μου Στέλλας, ειλικρινά είχα χάσει την αίσθηση χώρο - χρόνου και η αντίδρασή μου να πιέσω το κεφάλι της στο στήθος μου την ώρα που αυτή κλωτσούσε αντιδρώντας στο μπάνιο της που επιχείρησα να τη βοηθήσω, ήταν εκτός συνειδητότητός μου 100%. Ο πανικός μου εκ των υστέρων λειτούργησε σαν ντόμινο σε μια σειρά αντιδράσεων"


λιμεναρχης αργοστολιου

Το ΑΔΣ το οποίο συνήλθε υπό την προεδρία της προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου και με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένης Δημητρίου, αποφάσισε την αντικατάσταση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Παντελή από τη θέση του προϊσταμένου της Αρχής Καταπολέμησης Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος («Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης»).


Κατά τη συνεδρίαση του ΑΔΣ, 6 μέλη τάχτηκαν υπέρ της ανάληψης των νέων καθηκόντων της κυρίας Ζαΐρη, ενώ η μειοψηφία των 5 τάχθηκε υπέρ της παράτασης της θητείας του κ. Παντελή.


ψαχνω δουλεια σε σπιτι

Η κυρία Ζαΐρη γεννήθηκε το 1954 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1981, ενώ τον Μαΐο του 2015 προήχθη στον βαθμό της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Κατά την εισαγγελική της σταδιοδρομία χειρίστηκε αρκετά μεγάλες υποθέσεις, ενώ τον Ιούλιο του περασμένου έτους, διενήργησε έρευνα κατόπιν εντολής της κυρίας Δημητρίου, για την επ' αόριστον αναβολή της δίκης της Siemens.


λιμεναρχης αργοστολιου

ολα τα βλεπω μπλε

Ακόμη, η κυρία Ζαΐρη τοποθετήθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη σύνταξη νομοσχεδίου που αφορά τη σύσταση Δικαστικής Αστυνομίας.


τσαι του βουνου αγγελιες

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


τι ωρα ειναι στην νεα ζηλανδια

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


τσαι του βουνου αγγελιες

καταθέσεις αγγλικά

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον δυο) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


7 μηνες χωρισμου

Λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, την προκαθορισμένη ώρα λήξης των πλειστηριασμών, ο κ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτης καταστήματος, καταγγέλλει πως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί πλειστηριασμό εκτός δικαστικής αίθουσας.


αποτελεσματα δεη μονιμου προσωπικου

Για λίγη ώρα επικρατεί ένταση, με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη να βάλλει κατά της συμβολαιογράφου κας Καραμανλή πως πραγματοποιεί πλειστηριασμό στους διαδρόμους.


7 μηνες χωρισμου

PLEIST 2


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κ. Καραμανλή, ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων έχει ενημερώσει πως δεν απαγορεύεται να γίνονται πλειστηριασμοί εκτός δικαστικής αίθουσας.


2ος τομος ζν live

Η ίδια αρνήθηκε πως πραγματοποίησε οποιονδήποτε πλειστηριασμό στους διαδρόμους του ειρηνοδικείου.


PLEIST 3


Παρόλα αυτά, ο κ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου καταγγέλλει πως στις 28/9 και στις 30/11, παρότι το κίνημα "Δεν πληρώνω" είχε αποκλείσει τις αίθουσες ώστε να μη γίνουν πλειστηριασμοί, όταν η τράπεζα προσέφυγε για μείωση του τμήματος, αποδέχθηκε πως εκείνη τη μέρα είχαν γίνει κανονικά οι πλειστηριασμοί "απλά δεν είχαν εμφανιστεί πλειοδότες ώστε να διεκδικήσουν τα ακίνητα. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν μια απόφαση από το δικαστήριο να μειωθεί το τίμημα κατά ένα ποσοστό".


PLEIST 4


δωρεαν προγραμμα μονταζ φωτογραφιων

Ο πρώην υπουργός, που κρατείται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση του, συγκέντρωσε τα 200.000 ευρώ της εγγύησης από δωρεές στενών φίλων.


Παρότι η αποφυλάκισή του αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, κάποια νομικά κολλήματα καθυστέρησαν την διαδικασία, όμως σήμερα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.


Η κα Σταμάτη, που έχει και η ίδια αποφυλακιστεί εδώ και κάποια διάστημα, έφτασε στο σημείο με καλή διάθεση, δεδομένου πως εδώ και πολλούς μήνες είναι πάγιο αίτημα της οικογένειας η απελευθέρωση και του κ. Τσοχατζόπουλου για λόγους υγείας.


δωρεαν προγραμμα μονταζ φωτογραφιων

cmp network-on-chip overlaid with multi-band rf-interconnect

ευκολα μελομακαρονα πετρετζικης

stamati1


Όπως δήλωσε η ίδια φτάνοντας στο σημείο «είναι μεγάλη η χαρά κυρίως για το παιδί».




δ ppm

Μεταξύ των κατηγορουμένων που πήραν το δρόμο της φυλακής είναι και ο φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος, υπήκοος Τουρκίας συριακής καταγωγής, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι εκτελούσε τις εντολές του αφεντικού του, του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.


δ ppm

Υποστήριξε ότι είναι νόμιμος υπάλληλος στο κεντρικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, στην Πατησίων, ασφαλισμένος στο ΙΚΑ στο κομμάτι της εκτίμησης ρολογιών.


Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος και ξάδερφος του πρώτου ο οποίος υποστήριξε ότι βρίσκεται δύο χρόνια στην Ελλάδα και ήταν νόμιμος υπάλληλος καταστήματος της αλυσίδας.


η ηττα του 1897

αποκτηση βουλγαρικης υπηκοοτητας

Οι άλλοι δύο προφυλακιστέοι είχαν το ρόλο του γυρολόγου και του συνοδού του χρυσού από την Ελλάδα στην Τουρκία.


Ο «κοριός» της ΕΥΠ «καίει» τον Ριχάρδο


Οι καταγεγραμμένες από τον κοριό της ΕΥΠ τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, η αποκωδικοποίηση των δεκάδων χειρόγραφων σημειώσεων που εντοπίστηκαν στο «στρατηγείο» του Ριχάρδου Μυλωνά, το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, αλλά και το ενδεχόμενο «σπάσιμο» της… ομερτά μπροστά στον φόβο της προφυλάκισης εκτιμάται ότι θα απεικονίσουν τις πραγματικές διαστάσεις της εγκληματικής δράσης του κυκλώματος που είχε διεισδύσει σχεδόν παντού τα τελευταία χρόνια, με «βιτρίνα» τα ενεχυροδανειστήρια.


Κύκλωμα χρυσού: Οι «αμαρτωλές» συνομιλίες και ο κοριός της ΕΛ. ΑΣ.



σπορτ ρεσιφε ατλετικο τζουνιορ

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του, ο άντρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στη Συρία.


Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί ενοχλήθηκε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά - από τη φασαρία που έκαναν οι μαθητές του φροντιστηρίου.


οι υψηλοτεροι μισθοι στην ευρωπη

DRASTIS


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ζητώντας από τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμά του. Εκείνος δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, όμως με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του πατέρα του, ο οποίος βοήθησε και έπεισε τελικά τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα.


σπορτ ρεσιφε ατλετικο τζουνιορ

βηχοσ μηλοσ

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο, προκειμένου να είναι παρών στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του.


κοξάκι σε ενήλικες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, του 24χρονου και της 30χρονης, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Παρίσι, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο δελτία ταυτότητας αρχών Γαλλίας, τα οποία ήταν πλαστά.


κοξάκι σε ενήλικες

μεζεδοπωλειο μασσαλια θεσσαλονικη

νεα σμυρνη υδραυλικοι

Ακόμη, οι δύο συλληφθέντες συνόδευαν μία ανήλικη ομοεθνή τους, η οποία υπέδειξε δελτίο ταυτότητας αρχών Γαλλίας, που σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν επίσης πλαστό.


Έρευνες για την υπόθεση διενεργούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας.


θα χαρω

Ο κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, θα οδηγηθεί εκ νέου για την απολογία του την Τρίτη, στην Ευελπίδων, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους «δεν μου επέτρεψαν να κάνω ούτε ένα τηλέφωνο για να βρω δικηγόρο».


θα χαρω

διανομή φυλλαδίων θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.


DRASTHS 2


πακετα συναγερμων

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 52χρονος καλείται την Τρίτη, να απολογηθεί για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ'εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).


μητρόπολη θεσσαλονίκης γαμος

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter η ΝΔ αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα βάφει το σήμα της στα χρώματα του αγώνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασθένεια του AIDS. Σηματοδοτεί έτσι και την υποστήριξη των ατόμων με HIV, μια ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας που δέχεται διακρίσεις και κοινωνικό αποκλεισμό. #WorldAIDSDay».


υπεράκτια εταιρεία


μητρόπολη θεσσαλονίκης γαμος


ταπετσαρια τοιχου παραθυρο




Η Νέα Δημοκρατία σήμερα βάφει το σήμα της στα χρώματα του αγώνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασθένεια του AIDS. Σηματοδοτεί έτσι και την υποστήριξη των ατόμων με HIV, μια ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας που δέχεται διακρίσεις και κοινωνικό αποκλεισμό. #WorldAIDSDay pic.twitter.com/idJanAVesW

— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) 1 Δεκεμβρίου 2018

μαυρικιος διασκεδαση

Ο άντρας ήταν κρυμμένος σε πατάρι διαμερίσματος, καθώς λίγο νωρίτερα απείλησε με όπλο ένα ζευγάρι Πακιστανών, που διαμένει στο ισόγειο της πολυκατοικίας, απαιτώντας να εγκαταλείψει το σπίτι.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 34χρονος, με το γνωστό παρελθόν στην Ασφάλεια, εισέβαλε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι στο υπόγειο που μένουν οι Πακιστανοί και προτάσσοντας το όπλο του άρχισε να τους απειλεί και να τους βρίζει, λέγοντάς τους ότι η ιδιοκτήτρια θέλει να φύγουν από το σπίτι της.


αντιφλεγμονωδη μπαχαρικα

Οι Πακιστανοί αντέδρασαν και αυτός για να εξαφανιστεί ανέβηκε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας και κρύφτηκε στο πατάρι του διαμερίσματος της ιδιοκτήτριας.


Μόλις προσήχθη από τους αστυνομικούς, οι Αρχές διαπίστωσαν και το παρελθόν του.


μαυρικιος διασκεδαση

αναπτυξη αθλητισμου ηρακλειου

Οι έρευνες συνεχίζονται για ένα ακόμη άτομο, που ήταν μαζί με τον 34χρονο και έπαιζε το ρόλο του τσιλιαδόρου.


καλλιεργητικες φροντιδες ροδακινιας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι περικοπές τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων, κατά 18%, από το 2019, είναι αντίθετες με το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


Σε μία προσπάθεια να μετριάσει τον αντίκτυπο η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφέρει ότι «ενδεχομένως» οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων να προσκρούουν στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ.


καλλιεργητικες φροντιδες ροδακινιας

Παράλληλα, οι σύμβουλοι του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου αποφάνθηκαν ότι καλούνται να γνωμοδοτήσουν επί ενός νομοσχεδίου που προβλέπει περικοπές συντάξεων μετά από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σχετική αναλογιστική μελέτη όπως προβλέπει η νομοθεσία και η νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων.


Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές διευκρίνισαν ότι η απόφαση αυτή έχει γνωμοδοτικό και όχι δεσμευτικό χαρακτήρα, κάτι που σημαίνει, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί ως έχει για να ψηφιστεί από τη Βουλή.


κολοκυθα φυτο

μνησθητι κυριε των επ ελπιδι αναστασεως

ρενάτα αχιλλέας

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 39χρονος κινεζικής καταγωγής που διατηρεί κατάστημα ρούχων στο κέντρο της Αθήνας.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θεωρείται κομβικός ο ρόλος του, καθώς ερχόταν σε επικοινωνία με Κινέζους χονδρεμπόρους ρούχων στην Τουρκία και αγόραζε ρούχα που πληρώνονταν με το βρώμικο χρήμα από την εξαγωγή χρυσού και στη συνέχεια, έδινε σε ευρώ τα αντίστοιχα χρήματα στο κύκλωμα.


μητσαρας ρεμπετικα

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες.


Οι προφυλακισθέντες


Μεταξύ των όσων κρίθηκαν προφυλακιστέοι είναι ο φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος, υπήκοος Τουρκίας συριακής καταγωγής, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι εκτελούσε τις εντολές του αφεντικού του, του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.


ρενάτα αχιλλέας

η μεσόγειος φλέγεται (1970)


αγαπη μονο τεκιλα μονο

«Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα», είπε ο δράστης στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Όπως αποκαλύπτει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να βρει το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια».


Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του πρακτορείου ειδήσεων, ο δράστης είπε ότι «αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης» αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.


αγαπη μονο τεκιλα μονο

διαθεση εισιτηριων παοκ ντορτμουντ

Παράλληλα, σύμφωνα με την κατάθεση δύο γυναικών, που είναι ξαδέλφες του δράστη, δεν οπλοφορούσε μέσα στο δικαστήριο, αλλά μόνο έξω από αυτό. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είπαν, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς:


τεστ εξυπναδασ

«Όταν έμπαινε στην αίθουσα ο ξάδελφος μάς έδινε ένα τσαντάκι, που δεν γνωρίζαμε τι περιείχε, ενώ όταν έβγαινε έξω του το ξαναδίναμε. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε όπλο».




19 μηνων μωρο συμπεριφορα

Αυτό εκτιμά ο Παναγιώτης Σαββίδης, ένας εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM» για το ενδιαφέρον που εκδηλώνει ο κόσμος να συμμετάσχει σε αυτού του είδους δράσεις που είναι πολύ διαδεδομένες στο εξωτερικό.


19 μηνων μωρο συμπεριφορα

«Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Δήμος Σιντικής διοργανώνει την εκδήλωση με την υποστήριξη φορέων και επαγγελματιών της περιοχής. Πέρσι είχαν έρθει στην περιοχή περίπου 4.500 άτομα» αναφέρει ο κ. Σαββίδης.


ντισνευ κομιξ

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει την αναβίωση της Μάχης των Οχυρών (που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 1941), με ομάδες αναβιωτών, εκρήξεις και εντυπωσιακά εφέ, καθώς και αεροπορική επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζεύς.


τι ειναι το ελληνικο κοινοβουλιο

Θα υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις όλο το Σαββατοκύριακο, όπως ανέφερε ο κ. Σαββίδης. Μεταξύ αυτών και η χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με κοστούμια εποχής.


«Εκτιμώ πάντως, ότι η πιο συγκινητική στιγμή, η αποκορύφωση της εκδήλωσης είναι η αποχώρηση των Ελλήνων από το οχυρό, όπου ωστόσο οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να φτάσουν, γι’ αυτό ποτέ δεν θεωρήθηκαν αιχμάλωτοι πολέμου. Ο εχθρός λοιπόν, αναγνωρίζοντας το πόσο τίμια και γενναία πολέμησαν τους απέδωσε τιμές» σημειώνει ο κ. Σαββίδης.


«Αυτό που θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι δημιουργήσαμε νέες θέσεις στάθμευσης, αλλά η προσέλευση την Κυριακή θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης, που θα αρχίσει στις 11.30 για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός» επισημαίνει ο κ. Σαββίδης.


Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, οι εκδηλώσεις αυτές έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα, καθώς όσοι συμμετέχουν μελετούν και την ιστορία και στόχος είναι να μην ξαναζήσει η ανθρωπότητα τη φρίκη του πολέμου.


απαγορευεται η σημαια στο μπαλκονι

Ο κ. Λαόπουλος τόνισε ότι ο ιός που εξαπλώθηκε παγκοσμίως μολύνοντας εκατοντάδες χιλιάδες υπολογιστές κρατικών φορέων και οικιακών χρηστών, «πρόσβαλε ένα μικρό αριθμό υπολογιστών στο ΑΠΘ, που ήταν προσωπικοί, παλιοί και δεν είχε γίνει ενημέρωση των Windows σε αυτούς».


απαγορευεται η σημαια στο μπαλκονι

πουδρα radiant

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε πως «όλα δουλεύουν κανονικά και λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη μη περαιτέρω διασπορά του κακόβουλου λογισμικού και την αντιμετώπιση του προβλήματος».


ξενοδοχεια φαρσαλα

Υπενθυμίζεται ότι η επιδημία ιών που έχει μολύνει εκατοντάδες χιλιάδες υπολογιστές κρατικών φορέων και οικιακών χρηστών, εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο από διεθνή εγκληματική ομάδα κυβερνοληστών, που υποκλέπτουν ψηφιακά αρχεία και απαιτούν λύτρα για να τα επιστρέψουν,


Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από το διαχειριστή του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΑΠΘ, ότι πολλοί χρήστες της πλατφόρμας κατήγγειλαν στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Χρηστών συμπτώματα επιθετικής μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό - ιό κρυπτογράφησης (ransomware).


Τα συμπτώματα που διαπίστωσαν οι χρήστες στους υπολογιστές τους ήταν κρυπτογράφηση τοπικών αρχείων σε αφαιρούμενα μέσα (USB) και αφαίρεση αρχείων που βρίσκονται σε διαχειριστικούς φακέλους.


αιτησεις εργασιας κυπρος

Όπως αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τον εκτροχιασμό του τρένου είναι δυο νεκροί, τρείς σοβαρά τραυματίες - εκ των οποίων οι δυο είναι πολυτραυματίες - ένας διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση και τέσσερις ελαφρά τραυματίες.


πληροφοριες για το ζωο λαγγονα

Στα νοσοκομεία όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες έχουν σπεύσει στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί τους ίδιους και τις οικογένειες τους.


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η άμεση υπήρξε η κινητοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και του προσωπικού της αμαξοστοιχίας.


αιτησεις εργασιας κυπρος

καπνισμα εξαγωγη δοντιου

Ειδικότερα, συμμετείχαν 28 διασώστες και 3 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρούς, καθώς και 12 ασθενοφόρα οχήματα.



1/ Μέχρι στιγμής από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας στην περιοχή Άδενδρο Θεσσαλονίκης, έχουμε συνδράμει στον απεγκλωβισμό επιβατών.....

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 13 Μαΐου 2017

ποιότητα νερού και ρύπανση υδατικών πόρων

Στο ποστ του γράφει: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες! Ο λαός έχει δίκιο όταν λέει ότι μάνα είναι μόνο μια... και είναι πάντα μαζί μας.


τηλεοπτικα δικαιωματα αθλητικα

Μαρέβα σήμερα πήρες το καλύτερο δώρο από τα παιδιά μας! Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις κάθε μέρα με αγάπη, υπομονή και το φανταστικό σου χαμόγελο».




ποιότητα νερού και ρύπανση υδατικών πόρων

τσιγαρο στην ελλαδα




πανετόνε θερμίδες

Μέχρι την Παρασκευή η ηγεσία του υπουργείου περιμένει την έκδοση του σχετικού πορίσματος από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, που ορίστηκε για να διερευνήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος.


patch overkill

Ακόμη εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του πολίτη που έχασαν τη ζωή τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών.


facebook η απιστια δεν ειναι μαγκια

Σύμφωνα με ανακοίνωση υπουργείου, κλιμάκια εμπειρογνωμόνων βρίσκονται επί τόπου, ορίστηκε ήδη επιτροπή εμπειρογνωμόνων που ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η έκδοση του σχετικού πορίσματος.


Τέλος, επαινεί τις ηγεσίες και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της ΕΛΑΣ, των δομών του ΕΣΥ, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των σιδηροδρομικών φορέων και εταιρειών που στο σύνολό τους λειτούργησαν με αυταπάρνηση, ταχύτητα και οργάνωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών του δυστυχήματος.


πανετόνε θερμίδες


ypou


(Η ανακοίνωση του υπουργείου)


νοη ναυτικος ομιλος ηλιουπολης

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 25% των νέων βραβευμένων ακτών. Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε με 71 σημαίες, ο νομός Χαλκιδικής. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε συνολικά 3.574 ακτές, 662 μαρίνες και 50 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.


νοη ναυτικος ομιλος ηλιουπολης

Φέτος, η «Γαλάζια Σημαία», το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού, συμπληρώνει 30 χρόνια εφαρμογής στον κόσμο και στην Ελλάδα.


Η ετήσια αναγγελία των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών και μαρινών της χώρας μας πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, σήμερα στην Αθήνα.


υπηκοοτητα λουξεμβουργου

Συγκεκριμένα στην βραβευμένη παραλία του Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε το πρωί εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα με την συμμετοχή περισσότερων από εκατό παιδιών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία της περιοχής. Τα παιδιά συμμετείχαν σε διαδραστικά εργαστήρια και παρακολούθησαν ναυαγοσωστική επίδειξη.


έμμη χάλαρη

Η δεύτερη φάση της εκδήλωσης, που περιλάμβανε και την ανακοίνωση των βραβευμένων ακτών και μαρινών, έγινε το απόγευμα στο Glyfada Golf Gardens με παρουσία πολλών εκπροσώπων της πολιτείας και κλαδικών φορέων του Τουρισμού.


Διαβάστε εδώ όλες τις βραβευμένες ακτές και μαρίνες


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

σάλι ταινια

Η «μπλε φάλαινα» είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δημοφιλές στις τάξεις των εφήβων. Ο κύκλος διάρκειάς του υπολογίζεται σε 50 μέρες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι χρήστες λαμβάνουν οδηγίες από άγνωστο άτομο, που έχει χρηστεί «επικεφαλής», προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια σειρά άκρως επικίνδυνων για την υγεία τους και τη σωματική τους ακεραιότητα δοκιμασιών (λ. χ. αυτοτραυματισμός, παρακολούθηση ταινιών τρόμου, αναρρίχηση σε ψηλά κτίρια).


σάλι ταινια


βαφη πλαστικου τραπεζιου


Thought #BlueWhaleChallenge was only an idea served in Nerve film. But it's been real currently. Scary. pic.twitter.com/z29YxGGk4X


καρτα υγειας για το εξωτερικο δικαιολογητικα
— kill. a (@qilayob) May 14, 2017

εργατικο κεντρο αθηνα

Το βράδυ της Δευτέρας όμως έγινε το θαύμα και η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών εμφανίστηκε μόνη της στο πατρικό της. Οι συγγενείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν την πόρτα και είδαν την Ιωάννα, εξαντλημένη, αλλά ζωντανή.


οψιδιανος καθρεπτης

πλειν κλιση αρχαια

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.


εργατικο κεντρο αθηνα

Ανέφερε πως έτρωγε ό, τι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. Η αδελφή της μέσω του Facebook ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας και έγραψε χαρακτηριστικά:



Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή άλλα πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολλή αγάπη! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!.






καμπινγκ κορσικη

Η δράση θα διαρκέσει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2019 και αποτελεί πρόγραμμα της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online (GGTO) της Google.


ζαντολαστιχα για καρουλι

Το πρόγραμμα θα αφορά στην παροχή δωρεάν συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών από την Google προς τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο πιο αποτελεσματικά για να προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε σε ειδική ημερίδα που διεξήχθη στα Τρίκαλα με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» αλλά και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στη Λάρισα, από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, η εκπαίδευση θα υλοποιείται με τη βοήθεια ειδικών εισηγητών της Google, των Online Advisors (εξειδικευμένοι σύμβουλοι), οι οποίοι θα αρχίσουν να πραγματοποιούν δωρεάν εξατομικευμένες συναντήσεις το επόμενο διάστημα, αλλά και ομαδικά σεμινάρια για τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και στους 4 νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


πωλουνται εξοχικα χαλκιδικη


καμπινγκ κορσικη

χριστουγεννα 2015 ταξιδια εξωτερικο

Στην επιχείρηση κατεδάφισης συμμετείχαν δύο εκσκαφείς, ο πρώτος από την πλευρά των γραμμών, κοντράροντας στον δεύτερο που πραγματοποιούσε την κατεδάφιση από την εξωτερική πλευρά.


Παράλληλα, σύμφωνα με το emvolos.gr, δεύτερο συνεργείο του ΟΣΕ προέβη στην αφαίρεση των κατεστραμμένων σιδηροδρομικών γραμμών, στο σημείο του εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας.


Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η απόσυρση των βαγονιών, ξεκινώντας από το τελευταίο βαγόνι. Η πίσω μηχανή έχει ήδη αποτραβηχτεί από την Δευτέρα.


χριστουγεννα 2015 ταξιδια εξωτερικο

ρομα κλεβουν παιδια

adendro


χημεια β λυκειου απαντησεις τραπεζα θεματων

adendro 2


adendro 3


adendro 4


adendro 5


adendro 6


service volvo σαρακακης

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.


service volvo σαρακακης

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


καμμενος βιζιτα

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


λιλα τριανταφυλλα

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη Θράκη και από το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 τοπικά το πρωί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ερεθισμοι απο το ξυρισμα

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη του Βόλου, ένα έργο που «στοίχειωνε» για τρεις και πλέον δεκαετίες, με την τοπική κοινωνία να αποδίδει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο.


αζτεκοι εικονες

4137311


4137312


4137313


ερεθισμοι απο το ξυρισμα

επιτρεπεται το σφραγισμα στην εγκυμοσυνη

Το έργο υλοποιείται από το Δήμο Βόλου, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με το υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογία και πρέπει να τονιστεί πως αφότου μετατοπιστεί ο πεσσός, ο οποίος θα παραμείνει στην ανατολική πλευρά αλλά σε σημείο που δεν θα εμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων, θα ξεκινήσουν οι εργασίες φωτισμού των 23 πεσσών που συνθέτουν το Ρωμαϊκό υδραγωγείο, όπως και εργασίες καθαρισμού και ανάδειξης του χώρου.


σωστος καθαρισμος μυτης

Σε ανακοίνωση της, η ΕΥΑΘ μιλάει για «σοβαρά προβλήματα υδροδότησης», τα οποία θα εμφανιστούν αρχικά στο Ωραιόκαστρο, ενώ σταδιακά θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.


σωστος καθαρισμος μυτης

οακ κυπρος

Από την ΕΥΑΘ γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν ποσότητες νερού από άλλες πηγές για να καλύψουν όσο γίνεται την έλλειψη και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην επικρατήσει πανικός και αρχίζουν να αποθηκεύουν νερό, διότι μια τέτοια συμπεριφορά θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.



απαλλαγη απο τα δημοτικα τελη 2016

αγια μαρκελλα ακολουθια

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του νοσοκoμείου:


«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην pρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».


laser αποτριχωση ραφηνα

Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.


αγια μαρκελλα ακολουθια

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.


ελληνας ποδοσφαιριστης σκοτωθηκε

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.


Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους».