Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

σπορτ ρεσιφε ατλετικο τζουνιορ

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του, ο άντρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στη Συρία.


Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί ενοχλήθηκε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά - από τη φασαρία που έκαναν οι μαθητές του φροντιστηρίου.


οι υψηλοτεροι μισθοι στην ευρωπη

DRASTIS


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ζητώντας από τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμά του. Εκείνος δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, όμως με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του πατέρα του, ο οποίος βοήθησε και έπεισε τελικά τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα.


σπορτ ρεσιφε ατλετικο τζουνιορ

βηχοσ μηλοσ

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο, προκειμένου να είναι παρών στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου