Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

καλλιεργητικες φροντιδες ροδακινιας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι περικοπές τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων, κατά 18%, από το 2019, είναι αντίθετες με το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


Σε μία προσπάθεια να μετριάσει τον αντίκτυπο η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφέρει ότι «ενδεχομένως» οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων να προσκρούουν στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ.


καλλιεργητικες φροντιδες ροδακινιας

Παράλληλα, οι σύμβουλοι του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου αποφάνθηκαν ότι καλούνται να γνωμοδοτήσουν επί ενός νομοσχεδίου που προβλέπει περικοπές συντάξεων μετά από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σχετική αναλογιστική μελέτη όπως προβλέπει η νομοθεσία και η νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων.


Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές διευκρίνισαν ότι η απόφαση αυτή έχει γνωμοδοτικό και όχι δεσμευτικό χαρακτήρα, κάτι που σημαίνει, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί ως έχει για να ψηφιστεί από τη Βουλή.


κολοκυθα φυτο

μνησθητι κυριε των επ ελπιδι αναστασεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου