Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

θεοφιλος σεχιδης κλαρινο

Παράλληλα, εκφράζονται ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και η αλληλεγγύη της χώρας μας στο φίλο παλαιστινιακό λαό.


Η Ελλάδα, καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, «στηρίζει τις προσπάθειες ενδο-παλαιστινιακής συμφιλίωσης και την επιστροφή των νόμιμων παλαιστινιακών θεσμών στη Λωρίδα της Γάζας».


το φαρμακειο ως επιχειρηση

Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν σημειώθηκε έκρηξη κατά το πέρασμα μιας αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής Ράμι Χαμντάλα. Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, ενώ ο Χαμντάλα, όπως και ο επικεφαλής των παλαιστινιακών υπηρεσιών Πληροφοριών Μάτζιντ Φάρατζ, που επίσης βρισκόταν στην αυτοκινητοπομπή, είναι σώοι, επεσήμανε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.


θεοφιλος σεχιδης κλαρινο

κλίση ρήματοσ δικαιολογούμαι

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός, που έχει την έδρα του στη Δυτική Όχθη, ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Γάζα για τα εγκαίνια ενός εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων. Ο Χαμντάλα, που συνέχισε κανονικά την επίσκεψή του, δήλωσε ότι τρία οχήματα υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη, όμως εξέφρασε τη δέσμευσή του στην παλαιστινιακή ενότητα.


Ο πρόεδρος της παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς κατήγγειλε «μια δειλή επίθεση» και πρόσθεσε ότι θεωρεί υπεύθυνη για αυτή τη Χαμάς, όπως μετέδωσαν τα επίσημα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου